Poklonio sam dosta satova, a nadam se da cu biti u mogucnosti da poklonim jos vise.
Kao sto je Serb napisao, nista lepse nego kad se neko iskreno odusevi satom, bez obzira kolika je njegova materijalna vrednost.
Poklonio sam dosta satova, a nadam se da cu biti u mogucnosti da poklonim jos vise.
Kao sto je Serb napisao, nista lepse nego kad se neko iskreno odusevi satom, bez obzira kolika je njegova materijalna vrednost.
Poslednja ispravka: RUS (10.12.2013. u 11:05)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ne poklanjam nove satove, mislim da je to stvar licnog odabira i ukusa. Primecujem da je na berzi satova puno "neuspelih poklona".
Jeste to specifična stvar i specifičan poklon. Ali isto se vodim mišlju, ako nekoga dobro poznaješ i možeš da predpostaviš šta bi mu se dopalo, onda nema toliko bojazni za greškom. Odnosno, da će se nasmejati iz zahvalnosti, a nakon nekoliko meseci staviti sat na prodaju.
Slažem se da je specifična stvar. Ja sam poklanjao bratu za rođendan, gde sam otprilike znao već šta mu odgovara. Supruzi sam poklonio dva komada, ali je to bilo na varijantu da sam već znao šta želi. Tojest, za J.Springs sam znao jer smo ga zajedno gledali, pa sam jednostavno otišao i pazario, i ima još jedan Police koji je onako usput isprobavala, pa ja video da joj se baš ne skida sa ruke.
Oba su u redovnoj upotrebi, dakle nisam omanuo. Bata svoj ne skida, drugi ni nema....tako da i to je uspešno kupljeno. Ne bih rizikovao sa takvim poklonom za nekog koga ne znam dovoljno dobro.
Poslednja ispravka: araphel (10.12.2013. u 15:23)
Da u poslednje vreme smo se grupno organizovali i kako neko ode iz firme ili drugaru za rodjendan......skupimo se i uzmemo sat.
Festina, Fosil, Esprit.....modni brendovi ali lepi satici i svi su bili odusevljeni sa poklonom.Nazalost posveta iskljucuje garanciju pa smo morali bez posvete.
Da. Vrlo rado dragim osobama poklonim sat koji znam da ce im se dopasti i to me kao i njih cini srecnim.
Ona birala- ja plaćao; zajedno gledali. To je kao muški model,ženski je manjih gabarita. Ne bih joj kupio nešto od modnih brendova- em su skuplji,em nekvalitetniji,a makar za satove se mene pita u porodici!
PS
Naravno da je birala mene- tada na tržištu nije bilo boljeg!
Da poklonio sam desetak rodbini i drugarima.Mada i dosta sam satova koji se nalaze u kolekciji dobio kao poklon.Mislim da je sat super poklon.
Zeni 3-4, zeninom starom 1, mojem starom 3-4 i staroj 1 mislim.. svi znaju da meni ne poklanjaju satove jer sam jako izbirljiv.
Bookmarks sajtovi