Glasao sam za metalnu, volim isto i gumene ali imaju jednu manu mnogo skupljaju prašinu i teže su za održavanje od metalne...
Glasao sam za metalnu, volim isto i gumene ali imaju jednu manu mnogo skupljaju prašinu i teže su za održavanje od metalne...
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Metalna i samo metalna.
Druge i ne dolaze u obzir.
Koza ne trpi vodu i,bez obzira na kvalitet,ume da iritira kozu kad su vrucincine.
Sve to stoji da je kozni kais elegantan i da najekskluzivniji proizvodjaci (PP,VC,Lange...) reklamiraju satove na koznim kaisima u 80% slucajeva...
A i realno gledano,kvalitetna metalna narukvica uvek izgleda mocno i daje satu neki smek.
Naravno,treba dodati da metalna narukvica izgleda muzevnije u odnosu na bilo koji drugi kais ili sta vec.
Pozdrav.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
nekako mi je najbolja kombinacija celik lete, a zimi koza, ili eventualno NATO.
Ako bas moram da se odlucim za jedno, onda definitivno celik.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kožu ne nosim uopšte, tako da ona ne dolazi u obzir. Najviše volim čelik i leti i zimi, ali imam i gumenih narukvica i nato. U principu po toplom vremenu mi jedino čelik prija, mada je i nato podnošljiv. Guma uglavnom po hladnijem vremenu.
Uglavnom celik a zimi vise prija koza.
Celik.
Glasao sam za tekstil, posto mi je najudobnij, inace volim i celik, kozu najmanje preferiram
Red je da i ja dam svoj komentar iako sam i ja inicirala anketu.
Ja najvise volim satove sa metalnom narukvicom, na drugom mestu su oni sa koznim kaisem... O ostalim nesto posebno i ne razmisljam.
Pozz!
Čelik. Baš čelik (volEm)
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Celik
Bookmarks sajtovi