Evo jos jedne vage
Evo jos jedne vage
Hehe... pa ja ne znam za bika koji nije čuo za Ferdinanda!
A vidim da su i vage prisutne u popriličnom broju na forumu!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa ako cemo verovati horoskopu vage su pazljive i sofisticirane, pa prema tome nije cudo sto nas privalce takvi(pazljivo sklopljeni i elegantni) satovi. Mada zbog balansa vazan je i odnos cene i kvaliteta.
just nice and easy now...there is no need to rush
Svi su naravno čuli za Ferdinanda, koji verovatno i jeste najpoznatiji bik.
Evo jedne zanimljive priče o jednom, u globalnim okvirima, manje poznatom biku.
ali jednom od onih na koje sam ja kao bik sam vrlo ponosan.
Svi ste verovatno čuli za gradić Pamplonu u Španiji u kome se održava čuveni San Fermin festival. To je ono kad gomila trkača po uskim ulicama beži ispred krda bikova.
U izlogu jedne od fotografskih radnji u Pamploni je dugo godina bila slika jednog bika impozantne veličine i još zvučnijeg imena - Pablo Romero.
A čime je zaslužio toliku čast... pa to je bik koji je u istoriji San Fermin festivala najviše trkača nabio na rogove!
Bilo bi interesantno videti da li mu se slika još uvek nalazi u izlogu. Ako neko ide na tu stranu, neka javi.
Vodolija!!!!
Hmmmm.... postavio bih i opciju glasanja, ali sam ogranicen na 10 mesta, a znakova ima čak 12! Moraćemo po starinski, pešaka da računamo... Za sada, rogonje su najzastupljeniji na forumu...
BIK 4
VAGA 3
LAV 1
STRELAC 1
VODOLIJA 1
Man'te se, vi vage previše vagate, i kad treba i kad ne treba!Hakinen kaže:
btw Hakinen, jesi li znao i da je Mika Hakkinen vaga?
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Dosao i rak ,rodjaci
vidim da smo deficitarni pa evu i jedne djevice
Bookmarks sajtovi