Svaka čast, odlično je.
I plava i zelena i crna su komplementarne boje...plus žuti i crveni detalji, ma super. Istina, nismo navikli na eksploziju boja ali baš zato mi se sviđa.
Svaka čast, odlično je.
I plava i zelena i crna su komplementarne boje...plus žuti i crveni detalji, ma super. Istina, nismo navikli na eksploziju boja ali baš zato mi se sviđa.
Meni se isto svidja novi izgled, doduse, u prvi mah mi je kombinacija boja bila cudna.. al sve mi bolje sjeda. Ako bude ostala ova zelena boja koja po meni je dobra jer je maslinasta, imam prijedlog da se neprocitani postovi oznacuju zelenom (maslinastom kovertom), a procitana tom plavom pozadinskom.. roza bas upada u oci i ne ide uz novi izgled foruma. Ostalo je sve za 5
evo, sad gledam sa kucnog kompa, i na kalibrisanom monitoru ta zelena ne izgleda bas toliko strasno... ipak, za moj ukus i dalje malcice prejaka...
jole777 kaže:
Drugari, sve što je napisano će se razmotriti i uzeti u obzir prilikom dalje dorade izgleda foruma. Kritike i predlozi su dobrodošli, kako vas koji ste već glasali i oglasili se, tako i ostalih članova.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
zelena boja nikako, ostalo moze da prodje.
od mene + za zelenu
I meni se zelena ne dopada, nekako mi je napadna i ne lezi. Cini mi se da je predhodna bila neutralnija i prijatnija za rad.
Meni je novi zgled baš legao, jer malo jačih boja nikako ne može škoditi oku.
Čak mi je forum nekako pregledniji ili se to meni samo čini
Oprostite, opet sam se zaigrao sa bojama. Tražim neki kompromis, življe boje ali da ne narušavaju preglednost. Nadam se da sam krenuo u dobrom smeru sa ovom prljavom crvenom?
U svakom slučaju dizajn mi nije jača strana, ali sam morao nešto da uradim po tom pitanju, to je jednostavno jače od mene. Trenutna tema nije dorađena, ali nažalost previše sam umoran da bih nastavio...Sutra je novi dan...
Svaki komentar je dobrodošao.
Pozdrav,
V.S.
Satovi su poezija... forum o satovima prica o poeziji... prljavo crvena? Prljavo i poezija ne idu skupa
Bookmarks sajtovi