ja imam monster ovih dana mi stize atlas a posle cu da kupim i 007.odlicni satovi a odnos cena kvalitet mozda najbolji moguci.sta god da uzmes neces pogresiti.
ja imam monster ovih dana mi stize atlas a posle cu da kupim i 007.odlicni satovi a odnos cena kvalitet mozda najbolji moguci.sta god da uzmes neces pogresiti.
Atlas najlepsi,monster ne bih nosio da mi neko placa 100 evra mesecno da ga samo drzim na ruci,osusila bi mi se ruka koliko je cudovisno gadan ovaj sat,skx je solidan i posla atlasa dobar izbor.
Prilog 0JungleB2.jpg
Verovatno će na kraju ovog glasanja monster dobiti najmanje glasova, a isto tako, verovatno ćeš se ti odlučiti za monstera! Jednostavan je razlog, kad ih izmenjaš sva tri na ruci videćeš da monster sa sobom nosi, na neki način, najviše identiteta. Ko što neko reče, monster nikog ne ostavlja ravnodušnim...
ponajviše onog ko ga nosi
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Sad jos jedno pitanje ukoliko se odlucim da narucim Atlasa dali vredi platiti jos 20 dolara plus kako bi na satu pisalo "made in japan" odnosno verzija J ili za 20 dolara manje uzeti verziju K koja nije napravljena u japan ?
Ja sam uvek za Japan, verovatno sam snob. :o
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
pa ako je iz Japana onda je pravi Japanac...
next year at this time I'll be a millionaire
Drugari, samo da napomenem da su i 007 i Monsteri iz SKX serije (SKX007 = "007", SKX779 = "BM", SKX781 = "OM"), cisto da ne dodje do zabune.
@Walter - cini se da si resio za Atlas? ...Ali vremenom ces sigurno pozeleti i jedan od preostalih ...
Sto se tice izbora K ili J - ja bih uzeo K jer nema nikakve razlike u modelima. S druge strane - J i Japan na ciferu ce nekome znaciti, lakse ce se prodati (ako, pu, pu, pu pozelis da ga prodas) a 20$ nije velika razlika.
No time to lose
Vec je vise puta na raznim stranim forumima, a i na ovom nasem, bilo diskusije o famoznom J i zakljucak je da su satovi isti, kontrola kvaliteta ista, ali ako imas $20 viska i ako ces mirnije da spavas zbog tog J - sto da ne.
edit: pretece me vladas!
jole777 kaže:
e da si bankar ne bi tako razmisljao..ali sta ces
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi