Zelim da nabavim jedan od ova tri Seiko modela onako sto bi se reklo za svaki dan, medjutim evo hocu da vidim i vasa misljenja i sugestije
пS
Seiko skx007
п
Seiko Atlas
п
Seiko Monster
Zelim da nabavim jedan od ova tri Seiko modela onako sto bi se reklo za svaki dan, medjutim evo hocu da vidim i vasa misljenja i sugestije
пS
Seiko skx007
п
Seiko Atlas
п
Seiko Monster
SKX007 jer izgleda na vecini remena dobro i manje ces ga osjetit na ruci za svaki dan. Meni osobno je i ljepsi od ostalih.
Ja bih izabrao Monster sa čeličnom narukvicom!
Imao sam tu mogućnost da ih direktno poredim i jedino što mogu da kažem da su ova tri modela kvalitetno odrađena pa samim tim moja preporuka je da izbor vršiš na osnovu dizajna sata. Lično bih se opredelio za 007 na gumi jer je dizajn sata svestraniji i najumereniji. Gumu bih odmah zamenio za nato a kasnije bih dokupio anvil ili SOII čeličnu narukvicu.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Zasad "Atlas" gubi bitku, za skx007 jedan glas za Monstera jedan glas za Atlasa 0
eve jedne lepe kombinacije na Atlasu
п
Ja bih definitivno izabrao SKX007, i to samo na osnovu izgleda. Drugi pik bi mi bio Monster, ali mi se cini da je SKX007 pogodniji za razne prilike posto ima manje agresivan izgled od Monstera.
Kao i u nekim drugim situacijama, najbolja varijanta je imati oba, mada ne i najisplativija.
EDIT: Dodao sam anketu kako bi ti bilo lakse da prebrojis glasove. Moj glas je vec zabelezen.
Ako sat treba da bude za svaki dan i svaku priliku, onda definitivno 007. U svakom drugom slucaju Monster.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Evo jedne uporedbe
п
Cudno sta fali Atlasu, a meni je bi prvi izbor medju ova tri.
Walter, Atlasu apsolutno ništa ne hvali. Sat je odličan, izuzetno dobre izrade i ako ti se on najviše dopada, slobodno ga uzmi jer nećeš pogrešiti sa izborom. Većina ljudi će glasati za model koji im se vizuelno najviše dopada što ne znači da i ti moraš da odabereš sat koji dobije najveći broj glasova.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi