Ne QUANTUM nego QUINTING,nose pomenuta gospoda.
Ne QUANTUM nego QUINTING,nose pomenuta gospoda.
Moram priznati da mi Putin nije baš najjasniji, bar kada su satovi u pitanju. U Rusiji se prave i skupi, kvalitetni satovi, pa bi mogao da nosi i neki od njih. Naravno, ne sporim činjenicu da su pomenuti brendovi u samom svetskom vrhu, niti smatram da bi čak i predsednik najsiromašnije afričke države morao da nosi Q&Q, ali ovaj bi mogao da se malo ugleda po tom pitanju na druge kolege. Kada bih bio toliko bogat da mogu da biram i skupe satove, svakako da bih imao bar neke od pomenutih marki, ali bih sasvim nevezano za to, vrlo rado nosio i neki od skupljih primeraka ruskih satova.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Iskreno,ja ne bih voleo da predsednik nase zemlje nosi recimo PP,VC ili Ulysse Nardin a da se ne zna kako je nabavio te satove...
Ali to je vec tema za sebe.
Po tom pitanju je najbolji Obama,moram priznati.Ima veliku i jako,jako lepu kolekciju satova,ali ogromna vecina je u cenovnom rangu 200-300$.
A najjace mi kad je Milan Bandic,gradonacelnik Zagreba,rekao da ima 2-3 sata u kolekciji i da svi zajedno vrede oko 500e a dok to govori Zenith od 50.000e mu je na ruci. Strasno.
Zdravo Milane, dobro nam dosao tj. pridruzio se druzenju sa ljubiteljima satova.
Inače, imala sam prilike da vidim nekoliko modela ovog brenda. Jako su atraktivnog i modernog dizajna. Ti svakako mogu da tvrdim, ali je dobro sto si ti dao utisak o samom satu, s obzirom da ga nosis svakodnevno i da si vlasnik istog.
Pozz!
He,he.... svratih do Turaka da vi'm ima li sta novo... I dalje su im nazivi serija u neskladu sa dizajnom satova koji im pripadaju, a nisu bas ni koherentne (ono, da satovi unutar serije imaju neki zajednicki dizjanerski pecat).
Medjutim, u odeljku ''Special projects'' ima finih novina: Barracuda serija ronilackih satova deklarisanih na 1000m i nova serija satova u saradnji sa turskom mornaricom Ne znam koje su cene, ali barakudu ili TAF 1911 bih posedovao.
Quantum Barracuda bar 833:
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Quantum od skora ima novi dizajn web sajta. Sada mnogo bolje i ozbiljnije izgleda. Dizajnerska resenja su im takodje otisla korak napred. Eto to je samo jedan moj dodatni komentar na konto ovog brenda. (Komentar nema mnogo veze sa konkretnim modelima satova, ali s obzirom na opis mog posla, nije mi promaklo da ne zapazim promene). Pozz!
Odlican prikaz, anbeast!
Satovi.... ne znam sta bih rekao... Od njih smo i preuzeli ono, "E, aj' sutra cemo to...", tako da, Turci, satovi, tacno vrijeme, ovo, ono... Ne znam, ostaje da se vidi.
Ali da ona barakuda izgleda dobro - izgleda!
P.S. Nevezano za satove... otvorih stranicu. Kad mi da onaj kvadratic sto zumira, a ne mogu fino uvecanu sliku da otvorim, tacno bih nakacio ekran glavom i razbio ga u sto komada. Odmah me prodje volja za barakudom.
Poslednja ispravka: arch_m (4.11.2014. u 16:02)
Vidis, taj je isto zanimljiv.
U principu, da nisu turski verovatno mi ne bi bili interesantni. Generički su. Jedino ovi iz specijalnih serija imaju odredjenu autenticnost zbog saradnje sa turskim MO i sa onim turskim roniocem.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi