Knjiga na tematiku ex-Yu casovnicara bi stvarno bila pravi pogodak. Ako bi se istrazivanje prezentiralo kao novela na bazi biografskih pdataka, nema sumnje da bi to bilo interesantno i sirem citalastvu. Cestitke na trudu, svaka cast.
Knjiga na tematiku ex-Yu casovnicara bi stvarno bila pravi pogodak. Ako bi se istrazivanje prezentiralo kao novela na bazi biografskih pdataka, nema sumnje da bi to bilo interesantno i sirem citalastvu. Cestitke na trudu, svaka cast.
Za knjigu o tematici Jugoslavenski urari informacije koje trenutno imam premalo su,trebalo bi još mnogo informacija pokupit jer Beogradski urari koliko sam istraživao loše su zastupljeni na internetu,nigdje nisam pronašao nekih podataka o njima koji bi mogli malo upotpunit priču,tako da bi vjerojatno za više informacija trebalo ići u Beograd i na licu mjesta istraživat o njima,tražit informacije po muzejima i slično.Za to trenutno nisam zainteresiran jer financije mi to ne dopuštaju al zato ako netko od kolega ima kakvih zanimljivih informacija il koji zanimljiv link za koji ja ne znam nek mi javi,s vremenom vjerujem da se nešto još bude skupilo.
RUDOLF KLAJN iz Beograda distributer je INVAR sata
STOJISILJEVIĆ urar iz Beograda bio je distributer Perfecta sata
Poslednja ispravka: fotopetar (25.6.2014. u 14:10)
Bookmarks sajtovi