Kada Fotopetar napiše nešto o starim satovima, to je svakako povod za užitak. Ovu temu sam čitao kada sam bio na odmoru, bez logovanja, a sada sam je ponovo pogledao i opet uživam.
Kada Fotopetar napiše nešto o starim satovima, to je svakako povod za užitak. Ovu temu sam čitao kada sam bio na odmoru, bez logovanja, a sada sam je ponovo pogledao i opet uživam.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Za mene je od svih oni' starina Rolex numero uno......naravno,izgledom!
Meni je Heuer najlepši, Rolex izgleda kao Panerai...
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
I meni su Heuer i Leonidas nalepsi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Vidi ti Italijanske mangupe
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Žabari su čudo
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Pročitao sam temu još jednom. Moram reći da veoma cenim znanje i trud koji su potrebni za pisanje ovako specifičnih tekstova. U principu malo ljudi je zainteresovano za satove, još manje za ovako specifične satove, tako da onaj ko piše ovakve tekstove zna da piše za manjinu ali ipak želja da se podeli znanje je veća. Hvala još jednom na interesantnom tekstu.
Sinoc sam okacio kod sebe par rodjakovih satova medju kojime je i jedna vojni Pal Ancre, pa posto me je Nesa sinoc pitao da kazem nesto vise a rodjak zna ali on nije tu rekoh da podelim link tu su slike i sata i mehanizma pa da vidim da li vi mozda nesto vise znate oko sata
Bluesky - Par mojih satova
Ako misliš na sat pilotski na prekrasnom vintage smeđem remenu,to ti je pilotski sat iz 30-ih koji su koristili njemački piloti.Ako budeš mogao pokaži i mehanizam sata.
Sat je prekrasan.O njemačkim pilot satovima već sam pisao.
Bookmarks sajtovi