Vukodlak ,jelte,ima koristi, a kažu i da psihički bolesnici reaguju na mjesec,do duše nije dokazano!
Nije mi jasno zašto kod vozača da bude popularan!? Da mjeri puls kada malo pomahnita zbog drugih učesnika u saobraćaju?
Vukodlak ,jelte,ima koristi, a kažu i da psihički bolesnici reaguju na mjesec,do duše nije dokazano!
Nije mi jasno zašto kod vozača da bude popularan!? Da mjeri puls kada malo pomahnita zbog drugih učesnika u saobraćaju?
Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (22.12.2012. u 11:56)
Vukodlak....hahahahaha....hmmm....dakle obratiti paznju na sve one koji insistiraju na ovoj komplikaciji i na one koji imaju vise od jednog sata sa njom....a ja sam opet bio inspirator Off-a
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bradati mislis silver bullet?
Da otvaram temu o vukodlacima
Poslednja ispravka: Serb (22.12.2012. u 13:53)
Koja je komplikacija u danasnje vreme potrebna?
Skoro nijedna.
Bilo bi zanimljivo imati jedan ovakav sat, za kolekciju.
Inace UHR me je iznenadio, stvarno je dobar.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
nisam imao pojma da ovakvi satovi uopste postoje, hvala na info
Ban on timepieces could be a hospital hazard.
Daniel Cressey
On watch: doctors need handy timepieces to do their work.Stockbyte
Patients in UK hospitals may face danger from an unlikely source this year: doctors unable to do their job properly thanks to local bans on wristwatches.
A guideline produced by the country's Department of Health last year says it is "bad practice" to wear a wristwatch, jewelery or fake nails, as they can harbour bacteria1. Whereas there would seem to be little merit in doctors having the last two, some experienced medics suggest that lacking a wristwatch could do harm.
Time for doctors to unstrap their watches? : Nature News
Veoma retka sovjetska CHAIKA Medical Doctors Watch QUARTZ w/ Pulsemeter
I tu je Jopet RaketLa.
MIDI MULTIFORT 1940's doctors' watch
Vintage (1950) Girard-Perregaux Doctor's dial
Pozz
Poslednja ispravka: SHIBUMI (22.12.2012. u 16:36)
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Ja nikada ne bih primetio da stoji naopako
Bookmarks sajtovi