Na zalost,ne mogu da slikam mehanizam,jer ga je NEMOGUCE otvoriti.po meni ovo nije dzepni sat nego sat u obliku medaljona.
Na zalost,ne mogu da slikam mehanizam,jer ga je NEMOGUCE otvoriti.po meni ovo nije dzepni sat nego sat u obliku medaljona.
Sat je onda greškom završio na ovom podforumu, pa ćemo ga premestiti.
Ukoliko ne možeš da ga otvoriš, predlažem da zamoliš najbližeg časovničara da to uradi umesto tebe i da fotografišeš mehanizam.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Po informacijama koje sam dobio,bilo bi dobro odnijeti sat i kod draguljara,da procijeni koliko vrijedi to sve na satu,vjerjem ako je sve original ( a ne kopija) vrijedi mnogo,tako da svaku ponudu za sat treba izvagat!
Što se tiče mehanizma sata on nije ni bitan toliko,zna se da unutra nije neki jaki mehanizam već da je vrijednost sata kućište sata.Zato pažljivo sa satom takve stvari mi ti ne možemo procijenit jer naše područje su satovi.
Hvala vam puno,mnogo ste mi pomogli
Da li jos imate ovaj sat? ako ga imate, da li ga prodajete? i da li ste iz Srbije? inace, volim mehanicke satove i bas sam zainteresovan za ovaj sat. pozdrav
Interesuje me da li je neko mozda dosao do bilo kakvih informacija o poreklu i vrednosti ovog sata jer i ja posedujem isti. Unapred hvala!
Sat Chaika sa fotografije sasvim sigurno nije velike vrijednostiga, i sasvim sigurno nije rije riječ o vrijednom "rubinu", niti o zlatu. Isto tako, veoma ga je lako otvoriti. U tom slučaju biti će vidljive oznake plemenitih metala.Isto tako niti "werk" nije velike vrijednosti.
Bookmarks sajtovi