382Likes
-
-
Re: SATOVI I AUTOMOBILI - SatFoto - Foto konkurs
VREME JE STALO
-
auu tolarbo kakva slika.aj molim te reci mi koji je auto i dal je tvoj.sat sam pozno.
-
tolarbo, šta reći sem: "savršeno"
-
Jagose nije moj auto, to je mnogo skup sport, mozda nekada kada dodje kriza srednjih godina i dobijem na lutriji
Mr D, hvala na pohvalama. Ovo je bilo brzinski, i nisam bas imao dobar ugao svetla, ali sam morao da iskoristim priliku da uslikam ova dva vintage lepotana. Sat je IWC classic cal 88 (iz 1950-tih), a auto je malo mladji Mercedes 280se coupe (iz 1968).
-
ma kupices ti njega i bez lotoa
-
Meni se svetlo baš dopalo, tj. to što je prilično nisko a opet se zbog refleksije lepo vidi i unutrašnjost.
Bavim se fotografijom (kada imam vremena) i nekada se sve jednostavno uklopi... baš kao na ovoj tvojoj fotki.
Da može nešto da se promeni, ja bih voleo da je u pozadini svuda zelenilo a ne onaj zid iza brisača.
Sve ostalo je savršeno.
-
Pa na kraju je to "lose" svetlo unelo malo dinamike, u svakom slucaju pokusao sam da uzvucem najvise sto sam ja znao. Nisam mogao da pomeram auto, inace bi ga sa zadovoljstvom provozao, tada ne bi ni imao vremena da fotografisem
Da ne odemo u OFF.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Jos samo malo i kraj konkursa nadam se da ce i iduceg mjeseca biti neka zanimljiva tema
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi