Tvrtko, voleo bih da gresim ali mislim da nisi u pravu...na moju veliku zalost. Danas sam odmah zvao,ali su mi rekli da ne drze satove. Ukoliko sam pogresio-obraduj me njihovim brojem posto dugo trazim Intramatic-a.
Tvrtko, voleo bih da gresim ali mislim da nisi u pravu...na moju veliku zalost. Danas sam odmah zvao,ali su mi rekli da ne drze satove. Ukoliko sam pogresio-obraduj me njihovim brojem posto dugo trazim Intramatic-a.
U Novom Sadu u Merkatoru bila je radnja Chrono Time koja je drzala izmedju ostalog i Hamilton satove.Bio sam skoro vise ne drze.Rekla mi je prodavacica da ima radnja samo u Bg.Radnja je sad u vlasnistvu Zlatarna Celje.Imaju satove ali jedino sto vredi je Certina.Mogu da skoknem sutra pa da pitam za adresu u Bg.
...mozda je i zlatarna celje,iskreno,utrcao sam po kisi i nisam mnogo zagledao ime radnje...nisam znao sta imaju u prosaji...kad sam usao,video sam hamilton,tag,cerinu i neke manje znacajne firme za satove...preko puta bioskopa zvezda...kad stignem,oticicu ponovo,ali cu ovaj put pogledati bolje naziv radnje...
Zlatarna Celje vec moze biti...sutra me put nanosi u tom pravcu,pa cu pogledati. Gledao sam u TC Usce,ali ih nisu imali u ponudi. Mada,kada sam bio kod casovnicara Bojovica i on mi rece za pomenutu zlataru(doduse-ogradio se da je vidjao Certinu). U svakom slucaju,ko prvi ode-neka informise.
e,ovako...bio sam jutros u radnji...ipak je ZLATARA MAJDANPEK...nalazi se preko puta bioskopa ZVEZDA...pored zlatare majdanpek je zlatarna celje ali oni nemaju dobre satove...ova radnja(ZLATARA MAJDANPEK)je otvorena u novembru i ne znaju ljudi za radnju...sajt im nije regulisan i zato nema hamilton satova na sajtu...osim hamiltona ima i tag i certine od ozbiljnih satova a ima i versace,gucci,lakost i tako toga...prodavacica je izuzetno ljubazna i prodali smo jednoj gospodji(ona i moja malenkost je pripomogla) izuzetno lep automatik hamilton,koji je gospodja htela za muza...sat je ovaj..Hamilton Watch Square Auto
elem,gospodja je rezervisala sat za 16i januar jer u ovoj radnji SVAKOG 16og U MESECU DAJU POPUST OD 16%...sat je kostao 49000 a sa popustom je malo vise od 41000...slozicete se da je odlicna cena...
pozdrav drugari!!!
tvrtko - svaka cast na iscrpnom odgovoru !
Ja cu, uz izvinjenje sto se kasno ukljucujem, dodati samo da se, koliko znam, radi o firmi "Zlatrara Majdanpek H" (da se ne mesa sa onom Zlatarom Majdanpek), koja je preuzela delom posao zastupnistva pomenutih marki od firme Chronos Time. I obicaj o 16% popusta 16. u mesecu je preuzet (sto zaista podrzavam).
I da - pomenuta cena mi se cini zaista odlicnom!
No time to lose
jeste,ima h na kraju naziva...bravo...to je to...treba pogledati...pozdrav!!!
Bioskop Zvezda je na Terazijama.Jel tako?Kada se ide od Slavije prema Terazijama,da li je pre ili posle hotela Moskva i da li je sa te strane gde je hotel Moskva?Cisto da znam radi orjentacije kako bih lakse nasao prodavnicu.
bioskop Zvezda je pre Moskve kad ides od Slavije...radnja je preko puta bioskopa...samo pazi...ima 2-3 radnje sa satovima...ima i Celje i neki zlatar koji prodaje i satove...Hamilton je u zlataramajdanpekh...izuzetno su ljubazni...bas sam bio pre neki dan...danas im je snizenje od 16%...
Ok.Hvala.Znam otprilike gde je to.To je sigurno onaj deo ulice izmedju Dragoslava Jovanovica(na uglu je Lili) i Trga Nikole Pasica(na uglu je banka).Tu je i Mona.
Bookmarks sajtovi