Super, lepo a cena?
Super, lepo a cena?
@fabia: što kažeš da je automatik, ih..! Al bez obzira odlično izgleda. Koji je prečnik u pitanju?
Nego jesi li ga uzeo u chronos-u? Čisto onako me interesuje, jer kad sam ja bio zadnji put kod njih strašno malo satova su imali.
Čestitam u svakom slučaju
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Čestitke na satu. Stvarno je lep... Mada mi se više sviđa X-Wind... Al' opet sve je stvar ukusa
Napiši mudru izreku i tvoje ime će večno živeti!!!
Pick my left pocket of its silver dime, but spare the right - it holds my golden time!
*Oliver Wendell Holmes*
Lep,elegantan i kvalitetan sat,neka te dugo služi.
PS-imaju i navijači svoju draž,daj mu samo malo vremena,ući ćeti pod kožu .
Hvala. Da uzeo sam ga u Chronos-u, ali je to sada zlatara Majdanpek, sve je isto samo je ime drugo, kao Somborska feta, sada Prezident......Nisu ni sada imali veliki izbor, ne znam zasto, i to vec dugo vreme, je l sam cesto navracao posto je u Merkatoru, a svrnem cesto tu. I ne znam ko jos u Novom Sadu ima Hamiltone?
Sto se tice precnika on ni manje ni vise iznosi 38mm.
Pozdrav, Milos NS
Chronos(ili ko god je to sad) jedini nudi Hamiltona u Srbiji, kolko ja znam. Bolje i da ih ne nude, kad ih nude na ovaj način.
@skydrummer ovo je kvarcni sat
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Cestitke na satu! Vrlo lep elegantan sat. Meni se najvise dopadaju kazaljke, cine da sat izgleda veoma pregledno.
Izgleda kao milion dolara
Nek te u zdravlju sluzi!
stvarno je odlican!
u zdravlju ga nosio
Da, sto se tice preglednosti to je tacno. Dovoljno je samo da krajickom oka bacis pogled i sve znas.
Hvala svima vama!!!
Bookmarks sajtovi