odlican izbor...posebno ce se svideti Vladasu ...ma da ni ja stvarno nisa ravnodusan iako ne volim kockase satove...cestitke na jedinstvenom izboru. u zdravlje da ga nosis
next year at this time I'll be a millionaire
Milose, svaka cast na prinovi !
Vec sam ti pomenuo - nisam bio fan pravougaonih satova ali ovaj tvoj Jazzmaster je stvarno prelep.
No time to lose
E vladase jel imas neki alarm kad je u pitanju pomena hamiltona....???????
ocu onaj tvoj jazzmaster..fali mi u ovoj mojoj kutiji...
next year at this time I'll be a millionaire
Fabia, cestitam na kupovini! Nadam se da si ga kupio po dobroj ceni kad kazes da se ukazala dobra prilika
Ja takodje nisam ljubitelj satova pravougaonog ili bacvastog oblika, ali mi se taj tvoj stvarno svidja, a i cinjenica je da ti satovi izgledaju daleko elegantnije.
Po izgledu bih rekao da ga pokrece ETA 2824-2, jesam li u pravu ?
Kada kazem dobra prilika, mislim za mene, izgradio sam dobru finansijsku konstrukciju, i eto.
Da, pokrece ga Eta 2824-2
cestitam lep sat proverena masina u zdravlju da ga nosis
Pozdrav. Dobio sam ovaj sat na poklon, medjutim sa koznom narukvicom. Iako mi se takav, doduse, vise dopada, zanima me gde bi se mogla naci metalna narukvica za njega (ipak leto nije bas za kozu ), kao i koja bi otprilike bila njena cena? Hvala unapred
Dobar je to sat.
Original narukvicu ces tesko da nadjes, a i ako je nadjes kosta skoro sigurno preko 100e.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Cestitam na odlicnom satu.
Pogledaj na Watchbands.com - Hamilton
Imaju odlicne cene za Hamilton kaiseve i narukvice (a i sire) ali je Hamilton u posloednje vreme poskupeo i sad su narukvice oko 160$ (bile su 120-140$)
No time to lose
Bookmarks sajtovi