čestitam na dobrom izboru sata. sretno.
čestitam na dobrom izboru sata. sretno.
Bolje kupi sony!
Ma šalim se naravno, Hamilton <3
Trebao si da kazes,ako ostaje garancija,i s obzirom da je sat otvaran i popravljan,ocekujem 20 posto popusta na cenu koju sam platio,i verujem da bi ti izasli u susret,i ti bi dobio ekstra sat,kome nista ne fali za fenomenalnu cenu.To bi ja uradio na tvom mestu.
E moj Nikle, prosla baba s kolacima.. Gdje si bio kad sam trazio savjete? Uopce mi vidis to nije palo napamet, iako, cisto sumnjam da bi mi izisli u tom kontekstu ususret. Uvjerio sam se uzivo koliko su nepomicni kod svojih stavova.
Nemojte se ljutit, al ne volim kricave boje, volim sportsku eleganciju, i ovaj model Air Race-a mi je stvarno - ne za mene. Lijep je, ali narancasto i ja, ko krava i new york times.
Daltone - Nikle ti je dao odlican savet. Mozda da ipak probas, kao naidjes u prodavnicu, pitas sta jos imaju itd?
[off topic]
Sto se tice Air Race-a - narandzasta nije bas za svakodnevno nosenje, ali kao drugi (ili treci, cetvrti...) sat, ovakav GMT (bilo sa narandzastim kaucukom ili pomenutim ajkulinim kukijem) predstavlja super izbor za leto i "casual" varijantu. Takodje - imam gomilu narandzastih majica i detalja (morao sam da se pripremim za Orange Monster i Air Race-a ).
[/off topic]
No time to lose
Da ovaj savet koji je Nikle dao je sasvim ok. Ali znajuci nase prodavce, tesko bi dobio popust od 20%. Mozda bi dobio u Americi, tj tamo bi sigurno dobio, ali kod nas prodavac odmah razmislja: Ma prodacemo ovaj sat nekom drugom U svakom slucaju mozda i bolje sto nisi uzeo sat, ipak je servisiran. A i ponovo imas slatke muke, sta kupiti sada
Drzite fige, pokusaj drugi! Otisao sam kod covjeka koji inace servisira satove za ove kod kojih sam uzeo prvi put. Ispricao sam mu cijelu pricu, da se nadam da s njim nece biti natezanja. Kao svaki posten trgovac naravno da se unaprijed ogradio od svega. Ako samo posumnjam da mi zeli podvaliti isti sat, poludit cu totalno. Jedina stvar koja mi se nije svidjela je to sto je spominjao da je franak otisao gore, da se nada da nece i cijena sata otici gore.. Uglavnom, osjecaj ponovno nije dobar, kao ni prvi put.. Drzite fige!
Ako si slikao prosli sat ili znas njegov serijski br.ne vidim kako ti mogu podvaliti istoga.Iako kako si napisao,na Balkanu smo lol.
I jos nesto MEGA VAZNO!
Pogledaj malo ljude koji su sebi od svog novca kupili sat.Vecina nas je zadovoljna i uslugom i satom.Tako bi i tebi kupovina trebala biti zadovoljstvo i uzitak odabira,usluge i konacno samog sata.Znaci kompletno iskustvo,h**es (oprostite na izrazu) kupovinu sata ako se vec pri ulasku u radnju osjecas lose ili nemaju dobar odnos prema kupcu...Bar je danas lako kupiti sat gdje god pozelis.
Poslednja ispravka: dragon (9.12.2010. u 16:38) Razlog: mala cenzura :)
Podrzao bih jole777-tov komentar. Ako imas problema od pocetka i samo se gomilaju moj savet ti je - odustani.
Bookmarks sajtovi