Molio bih nekog od boljih poznavaoca da mi kaže više o mehanizmu u ovom satu koji je ETA A07.211 i generalno, da li je ovo dobra kupovina. Meni je sat izgledom prelijep
http://www.hamiltonwatch.com/en/gent...rono/H40616535
Molio bih nekog od boljih poznavaoca da mi kaže više o mehanizmu u ovom satu koji je ETA A07.211 i generalno, da li je ovo dobra kupovina. Meni je sat izgledom prelijep
http://www.hamiltonwatch.com/en/gent...rono/H40616535
Anybody?
Slazem se da je prelep, a uzivo je jos lepsi. Sinoc sam doputovao iz Grcke, i video sam ga u Solunu (tacnije u velikom trznom centru Cosmo malo pre ulaska u Solun). Cena sa popustom je bila 1400eur. Raspitao se i za varijantu "tax free", onda cena ide dole za jos oko 180eur. E sad ne znam u tom slucaju koliko bi iznosila carina za njega ...
Izvinjavam se sto se moj odgovor ne odnosi direktno na pitanje iz teme
Nummy, vezano za tvoje pitanje o Valgranges A07-211 - Radi se o mehanizmu koji je ETA razvila na osnovu odlicnog i vrlo popularnog Valjoux 7750 mehanizma! Najbitnija razlika je da je sam mehanizam dosta veci i kao takav - napravljen je da bi se ugradjivao u moderne, vece satove (a sa svojih 46mm Railroad jeste dosta veliki sat ). Takodje sam video komentare da je u par detalja mehanizam unapredjen u odnosu na 7750.
Sve u svemu - ako ti se sat dopada, mehanizam je, kao i sam sat odlican i ako ti odgovara pomenuta cena - mislim da je odlicna kupovina!
Poslednja ispravka: vladas (26.6.2011. u 18:20)
No time to lose
Vladas ti reče sve bitno.
Možda će ti biti zanimljivo da pogledaš ovo
ETA Valgranges Movements - Solution For The Big Watch
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kupio sam crni, sa koznom narukvicom i mogu reci samo da je savrsen. Izvanredno mi lezi na ruci, vrijeme kao i datum je odlicno vidljivo, izrada je na vrhunskom nivou. Jedino sto mi fali na njemu je Power reserve, na koji sam se naviknuo na svom Orient Power Reseve CFM00001B.
Hvala na odgovorima i lijep pozdrav.
Nummy,čestitam.
Ako stigneš postavi koju sliku.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi