Uff, sat je stvarno prelep!
Čestitam i nek je u zdravlju služi
Bilo bi dobro da napiše neku reč, onako iz svog ženskog ugla...
Uff, sat je stvarno prelep!
Čestitam i nek je u zdravlju služi
Bilo bi dobro da napiše neku reč, onako iz svog ženskog ugla...
Poslednja ispravka: JovanaM (13.2.2011. u 21:54)
"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
Vladas, bravo! Samo, sad ces morati i ostatak kolekcije u belom...
Drugari, hvala na cestitkama! Ja sam bio verovatno srecniji od nje kad sam uspeo da ga kupim, mada vidim da joj se mnogo svidja i da sam pogodio (doduse - i ranije mi je pokazala na slikama da joj se svidja). I rekao sam vec ranije da sam se zainatio da ga kupim .
@Jovana - kupio sam ga na eBay-u, kod prodavca Timeparadise, jednog od najvecih za Hamilton satove. Dobio sam ga u svim potrebnim kutijama (btw - drvena unutrasnja kutija - vrlo lep detalj ), uputstvima i overenom garantnom karticom na dve godine! Cenu cu ti javiti na PP, ali moram reci da se samo par satova pojavilo na kratko, prodali su se ocigledno za manje para nego sto bi trebalo i povuceni su... Mojoj sreci nije bilo kraja
No time to lose
Vladas, šta nam to radiš čovječe!
Ja svoju suprugu jedva ubjedi da sat ne vrijedi toliko novca pošto ga stalno mora nositi.
Stvarno predivan sat, za svaku priliku.
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala, vrhovac, milan zmaj!
@milan - ma ne, ne planiram trenutno nista... bice jednog dana PO i AT8500, mozda i APNEA... ali ne nameravam da "potkupljujem" zenu za to... samo cu nastaviti da je volim i pazim kao i do sada
BTW - moram da porucim i metalnu narukvicu. Najlepse je sto su i kozne/platnene i gumene i metalne narukvice na ovom satu napravljene tako da sama dama moze da ih zameni! Vise na ovom snimku (i ranije postavljanom na forumu):
No time to lose
jaoooooooooooooooooooooooooooooo ))))
neka si ti nama tako dobar i pazljiv...nego imas neke pare na zajam?
hahahaha
next year at this time I'll be a millionaire
Milane, jel imaš ti para na zajam?
Vlado, sve čestitke na kupovini. Siguran sam da je žena oduševljena mitom ovaj poklonom i nek je u zdravlju služi a sad brzo aparat u ruke i fotke do večeras da osvanu na forumu.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi