Vidi ga nazovi Zmaj fake
dodji prijatelju imam na zajam znas dacu ti viztku i neke uslove pa nema problem,
Nego kad ces ti devojci da kupis neki sat?
Vidi ga nazovi Zmaj fake
dodji prijatelju imam na zajam znas dacu ti viztku i neke uslove pa nema problem,
Nego kad ces ti devojci da kupis neki sat?
next year at this time I'll be a millionaire
off topic
Kad mi budeš odobrio poveći kredit sa grejs periodom od 20 ljeta odvešću je na Karibe i pokloniti joj Blancpain ili GP!
Jel može? Dogovoreno? Da krećem za BG?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Kreci,ako nista drugo popicemo pivo i zagrliti se
ah da zaboravih: off topic
hahaha
next year at this time I'll be a millionaire
vladas, tvome gospo'stvu ravna nema! i svaka cast na izboru!!! nisam ni sumnjao da je neki hamilton u pitanju.
za mene je ovo jedan od (naj)lepsih zenskih satova, mozda bih malu prednost jedino dao onom blancpainu, hehe...
aj, pls, daj neku slicicu kad budes mogao a, naravno, bilo bi lepo i da mrs vladas napise neku rec kad se slegnu utisci!
jole777 kaže:
Cestitam modeLatore! Bas je lep sat,u zdravlju da ga nosi! Jel si siguran da ne pokusavas da je omeksas i otvoris joj nove vidike kako bi imala vise razumevanja? Pazi samo da ti se ne odbije od glavu...
Ja sam hteo par puta da kupim devojci sat ali ona nece ni da cuje,kaze da je to neki maler,pojma nemam,i par drugarica mi je to reklo posle... Jel cuo neko za to?
^ jah, cuo ja od svoje zene, uz objasnjenje da to kao znaci da su toj vezi odbrojani sati... zato sam joj kupio nekoliko satova, da je razuverim...
jole777 kaže:
Svaka ti cast lepo si se isprsio
No time to lose
Ja za tzv. maler pri kupovini sata prvi put cujem... To su sve davno izmisljene i ispricane price, koje su modifikovane i shvatane ko zna kako.
Ja sam od svog dragog dobila na poklon jedan presladak satic. Na nikakve medjusobne probleme nismo naisli. Cak smo se i na kraju vencali.
Tako da ti preporucujem da joj ipak poklonis sat, mozda se nakon toga izrodi nesto vise od obicnog zabavljanja.
Pozdrav!
Bookmarks sajtovi