I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
U zdravlju te služio ako si ga kupio....
Fala! Dakle, misliš da jeste to što piše na njemu (tj. Tissot)? Videćemo u kakvom je stanju kad stigne, možda sam za jednu crvenu napravio dobar posao, who knows...Pozdrav! Više puta je rečeno, ali moram da ponovim: ovi satovi su Z.A.R.A.Z.A, a ja gori od Keri Bredšo kad je kupovina u pitanju. Ko zna, možda je i dobro što sam trenutno u finansijskom škripcu. Bar dok se moj nedavno stečeni virus horologikus ne stabilizuje
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
hehehehe
Dobro došao u naš mali začarani svet. Da li je orginal ili nije sada nema veze imaš dobar sat za 1000 dinara ali dugi put postavi temu na forumu i neko će se već naći da ti pomogne!
Ma naravno da ću, kad budem planirao kupovinu, konsultovati renomirane stručnjake ovog foruma, nego ovo je bilo: "Ček da pogledam aukcije koje ističu, onako, radi reda. Aha, vidi Tissot. Hmmm...da li je original, kakav je...uhhh...samo 1000din, 2 minuta do kraja...licitiraj, ahhhh olakšanje, sad sam miran, pobedio sam. Čekaj...a šta ako...a možda..? Ma nema veze nije neka šteta, ako mi se baš ne dopadne vratiću ga na Limundo (Of course, ako se pkaže da je lažnjak biće komisijski uništen) Pozdrav i laku noć! Over & out!
Nisam stručnjak, ali koliko vidim, na ciferu piše PR50, a na poklopcu PR100... ? Pretpostavljam da je poklopac od drugog sata? Možda lupetam, stvarno se ne razumem...
mislim da jeste orginal ali da je u dosta losem stanju i jos sklepan od 2-3 sata.pitanje sta je unutra.na tom sajtu i sto nije replika je uglavnom krpljeno i nestrucno popravljano.sto se tice cene to je to otprilike, bacis neku sicu pa sta bude.
"na ciferu piše PR50, a na poklopcu PR100."
Pazi stvarno,nisam ni video.Ostro oko.
Mada za 1 crvenu...
super si prosao ako je samo poklopac zamenjen, a cifer izgleda ok i dobro ocuvan. kako god, za 1 crvenu ne vredi se mnogo nervirati. ako nista drugo, bar je bilo malo uzbudjenja!
kad stigne, obavezno javi sta je unutra!
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi