Pa razumno je pretpostaviti da su oko opruge nesto promenili ako su dobili duplu rezervu snage.
Pa razumno je pretpostaviti da su oko opruge nesto promenili ako su dobili duplu rezervu snage.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jedan detalj sam primjetio. Balans je sa 4 "prečke" umjesto sa 3 kao kod ostalih Eta.
Edit
Zvjerko,mislio sam na balansnu oprugu.
Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (11.1.2013. u 12:03)
VIDEO:
Tissot Luxury Automatic
Како не уклопише 80-часовни механизам у нешто лепше типа visodate-а, па да човек не пожали пара ... Баш дуго чекам на неку приступачну верзију 80h резерве на сату али у нешто лепшем кућишту од овог тисоа Све се нешто надам неком буму у развитку приступачних 80h аутоматика ... Можда нас ориент ускоро изненади ?!
Nice.....
Odličan Tissot, i neverovatno "čist" brojčanik koji mi se izuzetno svidja.
Bio sam danas do Absolute Time da proverim hoce li ga dobiti uskoro pa da moze i da se pogleda. Kazu tek u septembru.Kako u martu idem do Beca samo mogu da se nadam da tamo stize tada...
Pogledao beli sa metalnom narukvicom.Blago razocaran.Za 670 eur ocekivao mnogo vise.Reljef sa strane suvise blag.Ne vredi te pare...
Ja sam sa mojim zadovoljan. Lak je, lako se cita i moze da se ostavi tri dana i on nece stati.
Imam samo jednu ispravku:Nebi rekao da bas ne vredi te pare, koji drugi sat za te pare ima ovaj mehanizam i safirno staklo?
Schwingung 21600 A/h
Bookmarks sajtovi