52Likes
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 12
To nigde neces sky naci zvanicno ali odredjeni ljudi iz Hamiltona a i Tissot-a tako kazu. A ima i osnova za to, jer Tissot inace najvise doprinosi grupaciji ali dobro duboka je to tema za razgovor.
-
Re: TISSOT Seastar 1000 Automatic
Nema takvog podatka zvanicno a u praksi Tissot nije premijum brend pa da eventualno dobija ono sto je testirano na drugim brendovima u okviru Swatch grupe niti Tissot ima bolje mehanizme od pomenutog Hamiltona.
Dakle ni u teoriji ni u praksi ta tvrdnja ne stoji.
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 6
Jel kupio neko ovaj model (sa plavo crnim ciferom), neki utisci?
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 6
Lep sat, u prolazu sam ga probao.
Mehanizam jel valja ili ne?
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
Ostavio sam sat u ponedeljak uvece oko 21h i nisam ga mrdao. I danas je stao u 10:00.
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Ljudi kako se pokazao ovaj sat? Da li vredi ulozeno?
-
To da li vredi je vrlo individualna stvar. Finansijski se ne isplati kupiti gotovo ni jedan sat
Ali sat kao sat je super, drug ga imao. Kvalitet izrade je odlican, lepo sija na svetlu, keramicki bezel izgleda bas fino. Citljivost je super, datum na poziciji 6 je odlican, sa crnom pozadinom ne skrece paznju na sebe i cini da je brojcanik vizuelno lepo izbalansiran. Ovo se (na zalost) retko vidja na drugim satovima, svi se drze pozicije na 3h kao pijani plota. Stoji dobro na ruci iako je precnik kucista poveci posto nema ogromne lugs kao neke Certine ili Longines. Lep satic i ne pokusava da bude nesto sto nije. Cena od 80-90K koliko mislim da bese kod nas je malo prejaka...ali trebalo bi da moze na svajcarce da se uzme 20% popusta, pa je onda prihvatljivije.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi