Nova serija Tissot Seastar koja je limitirana u 1000 komada,i razlikuje se od standardne verzije.
Ograniceno izdanje ovog lepog sata je vece od standarne verzije,a odnosi se izmedju ostalog u velicini samog kucista 49 mm,veliko izdanje Tissot-a. Tanka rotirajuca korana,bolja po proceni samog proizvodjaca. Celicno kuciste kao i kod standardnog modela ali boljalja odradjena zavrsna obrada.
300 m kao i kod brata,helium otvor je automatski na levoj strani a velika krunica opet deluje kao dobro resenje za snalazenje.
Safirno staklo naravno premazana AP slojem i poklopac za ugraviranim logoom brenda je safirno.
Razlika u mehanizmu je sto stariji model odnosno model koji nije limitiran koristi ETA C0.211 automatic chronograph,dok limitirana serija ima savrsen mogu reci za nase uslove ETA Valjoux 7750, zlatni automatski rotor. S obzirom da je razlika u mehanizmu 7750 Chrono je na 12 sati.
Naravno 7750 ima u odnosu na stariji model tj moehanizam i datum i dan sto je standardno kod 7750.
Seastar 1000 sa Valjoux ima sertifikat ISO 6425 koja je standardna za dobre ronilacke satove.
Narukvica gumena dolazi u limitiranoj seriji,i nemaje opciju metalne narukvice.
Jedostavno gledajuci ovaj cifer mene licno ne znam za Vas toliko odusevljava sa tako lepom citljivoscu
Cena $ 2,250,ne znam da li je samo opravdana !
Sve u svemu po meni jako lep sat ali preskup.
Bookmarks sajtovi