"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
T019.430.16.031.01 je ipak najlepša, makar meni
I meni.
Mrtva trka izmedju T019.430.36.031.01 i T019.430.16.051.01.
Ja sam imao priliku da pogledam/probam (skoro) sve Visodate modele u radnji u Beču, i definitivno su mi se najviše dopali T019.430.36.031.01 iT019.430.16.051.01.
Na kraju, nijedan sat nisam kupio jer sam zaključio da je Visodate za nijansu previše neupadljiv (u odnosu na ono što sam zamislio... izvinjavam se ljubiteljima)... ali da sam morao da se odlučim, mislim da bih uzeo T019.430.36.031.01
Ja licno ne volim tako jednostavan dizaj , tacnije , dres satove u principu ne nosim i ne izazivaju mi wow efekat Potpis sata mi najvise bode oci Jednostavan dizajn i onda ovakav potpis , ne ide mi jedno sa drugim
Drugo sto mi se ne svidja je cena sata (ne kazem da nije realna) , ali dres sat slicnog dizajna moze da se nadje jeftinije(npr orient kao sto ima Sky). Verovatno je ovaj bolji , ali posto je ne nosim dres satove, ja nikad ne bih dao ovu cifru za tu vrstu sata. Moram da napomenem da ne mislim da ovaj sat nije vredan tih para, da ne bude zabune
Najveci moj problem ovde je sto ja vise volim dizajn stopera i nekih divere , za sad dres satove necu nositi Izuzetno postujem ovaj sat ali nije za mene
Po mom ukusu jedan od najljepsih satova, cijenim modele koji nas nanovo vracaju u istoriju, svidja mi se jednostavnost i vanvremenska klasika Visodate-a.
Brend Tissot je manje vise svima dostupan a kvalitetom ne zaostaje ni za mnogo skupljim brendovima sto je po meni za svaku pohvalu.
Ih bre Neso, ti si nepopravljivi romantik u dusi Pa zamisli da ministar nosi Tissot-a. Mozda u Svedskoj, ali u Srbiji to vec ne moglo da se desi. Salim se malo, ali nije daleko od istine. Na zalost.
Bookmarks sajtovi