Ehhhh Soko banja.....Sportske igre 3 godine zaredom....kad se samo setim. Da odlicno mesto za odmor....
Ehhhh Soko banja.....Sportske igre 3 godine zaredom....kad se samo setim. Da odlicno mesto za odmor....
next year at this time I'll be a millionaire
Odgovor na pitanje kuda na odmor za mene je prilično jednostavan. Idite tamo gde ste (Vi i Vaš novac ) dobrodošli. Ne bih o svojim lošim iskustvima sa ex YU prostora o čemu su čak i novine pisale pošto bi trebalo širiti pozitivnu energiju. Mislim da je izbor Grčke za svoju destinaciju kao kupovina Seika 5. Za skromnu svotu novca možete dosta dobiti i nećete biti nezadivoljni. Takođe čujem od ljudi da se hvale sa odmorom u Turskoj, Egiptu, Tunisu, itd. ističući dobru uslugu, ljubazne domaćine, čiste plaže... Naravno ko je spreman odvojiti malo više novca tu su destinacije po zapadnoj Evropi ili neko krstaranje... Trebalo bi razmisliti i o odlasku na Kubu odakle ljudi dolaze sa jako pozitivnim iskustvima.
Nažalost u ovoj krizi mnogi ove godine neće otići nigde ali bi valjalo malo promeniti sredinu. Po Srbiji ima destinacija koje bi se mogle obići uz mala sredstva uz neko dobro druženje a smeštaj može biti dobar i u šatoru ako je lepo okruženje i dobro društvo.
Geneva Watch Tour - to mi se SVIĐA! To bi trebalo videti! LIKE!
Ja zbog svojih obaveza nisam u mogucnosti da duzi odmor planiram 15, 20 ili vise dana unapred, vec to uvek bude u roku od dva tri dana, nisam siguran kada ce to biti, i gde. Iskren da budem, vise sam ljubitelj mini odmora, vikenda na planini, nekom od jezera, kampova sa drustvom i slicno... Ono sto mogu svima preporuciti u predstojecem periodu je Drinska regata. Zaista, to ne treba propustiti ako ste u mogucnosti. Ceo program traje 4 dana, ali subotom je uvek slobodni spust niz reku, i verujte da je tesko recima opisati dozivljaj kada se nekoliko stotina camaca sa par hiljada ljudi (nas je bilo 25 ili 26 na camcu prosle godine) otisne od jezera Perucac... Zaista odlican provod, lep odmor, a vise nego pristupacan za dzep...
A,evo i nase grdosije Vojni desantni camac
postoji mogucnost da pobegnem iz grada na drinu, ako dozvoli posao.
za regatu bravo !
Jewels u kom periodu se odrzava regata? Ja planiram da idem na drinu uskoro , ali nezavisno od regate , cak bi je i izbegao, treba mi mir i tisina, i Drina
A verujem i da ce ti se pivo dopasti
Bookmarks sajtovi