Umbra, sjajno...
Umbra, sjajno...
Naša stara tema, ali dopunjena sa novim videom - SRBIJA.
Pogledajte video, sjajan je!
"Serbia - One journey - Million impressions"
Baki gde zivis ti bre
Verujem da bi i na par dana bio odličan provod u Pragu. Brzinski + turbo obilazak grada i najčuvenijih znamenitosti...
Prag je jedan od gradova sa moje TOP liste koje bih volela da vidim. Do sada nisam imala prilike da ga posetim. 
Znas i je bas toliko bas bas osim tih par mesta...svi hladni, posle 10 prazno. Sta znam.
Poslednja ispravka: RUS (17.10.2013. u 16:54)
next year at this time I'll be a millionaire
U januaru po prvi put na skijanje kod "braće" Bugara, malo sam skeptičan ali videćemo.
Ako je Bansko u pitanju nemoj biti sto se tice staza vrh su,ali hrana krs,novi hoteli su odlicno uradjeni.
Umbra, ono je nešto savršeno! Takva lepota se retko viđa, i po meni, bolje je otići na takvo mesto za vikend nego plaćati izlete u kojekakve metropole i ići po šoping centrima! Svakako ću proveriti tvoj link i to mesto. Što se tiče moje preporuke, svake godine idem u jesen na odmor, pa ako nekoga zanima neka proveri hotel Galleria.
Poslednja ispravka: Shmizla (5.11.2014. u 13:09) Razlog: LINK
Jel moze ovde neki predlozi za Grcku 2015? Isao bi na neki prsten,dosta dugo letovao u Haniotiju pa da promenimo malo. Zeleo bi da nije nesto urbano a opet da moze da se proseta
Ako neko ima neko predlog neka napise. Cini mi se Vladase da dosta dugo letujes u jednom mestu,pa ako mozes napisi utiske ili neko....hvala
next year at this time I'll be a millionaire
Zmaje, nama se recimo Parga poprilično dopala za neke stvari, za neke ne, ali liči mi da bi ti moglo biti interesantno za to što tražiš. Malo ali lepo mesto, nije urbana gungula, relativno blizu za odlazak na Krf, fin izbor ekskurzija brodom ako te to uhvati. Ima nekoliko finih plaža. Jedino što dosta dolaze nordijci, nemci i šta ti ja znam, pa su cene malo jače u odnosu na tipična grčka mesta.
Mi smo se brzo smorili, jer supruga i ja volimo da lunjamo i pre smo za neke veće sredine, ali generalno je mestašce super.
Doduše nije ni na jednom od prstiju
Bookmarks sajtovi