Podgledaj slike u ovoj temi od pre neki dan, jel na tu plavu mislis? Omega vs Breitling
Podgledaj slike u ovoj temi od pre neki dan, jel na tu plavu mislis? Omega vs Breitling
Kad sam zadnji put gledao Heritage 44mm imao je zlatno slovo B, ovaj tvoj nema, ne znam..
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Na Breitlingovom sajtu je cetiri AD-a u Stocholmu i oni nisu na spisku, pa mozda nisu ni AD (MyWatch Sweden AB, Stockholm), a onda cena moze biti relativna
Doduse, na njihovom sajtu pise "The watch is delivered with a valid stamped warranty from an authorized dealer..."
Sto se tice "crno-plavog cifera", verujem da ista situacija, odnosno kombinacija svetlosti i AR-a, a sto se tice boje slova B, mozda je neka generacijska izmena...
Evo, i na oficijelnom sajtu je srebrni logo:
https://www.breitling.com/rs-en/watc...=AB2030121B1A1
Poslednja ispravka: mizzy (4.9.2020. u 14:18)
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Gledam nema ni jedan 44mm sa zlatnim B, 42 su sa zlatnim. Takodjer 42mm ima vise teksta, zato sam i pitao u cemu je razlika.
Izgleda samo estetika, a sto se mene tice, manje je bolje
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Odlucio sam se za Breitling, samo još da sjednem i naručim ga.
Ostala mi je još jedna dilema- mehanizam. Od 2020 je novi mehanizam ( vlastite ) proizvodnje i stara ETA 2824-2. Vaše mišljenje o novom mehanizmu i koji je bolji.
Ako nista drugo, na modelu sa inhouse mehanizmom imas 5god garancije.
Dobar izbor
Taj model Breitlinga je ^ i ja sam se odlucio za kupovinu istog.
Iako mi se svidja par modula Tudora, imam problem u glavi da je napravljen za one koji ne zele ili ne mogu da daju pare za Rolex.
Iako mi se svidja par modula Tudora, imam problem u glavi da je napravljen za one koji ne zele ili ne mogu da daju pare za Rolex.[/QUOTE]
Svidja mi se ovaj sat bas iz razloga sto je svoj i ne kopira nikog. Ronilački sat a ne kopira Rolex. Isti problem sa Tudorom imam i ja. Nisam dokučio do submarenera pa daj šta daš samo da lici.
Nadam se da će neko ko poznaje ovaj novi mehanizam u Breitlingu reci par rijeci o njemu. Nije to star mehanizam, nema puno tekstova o njemu.
Bookmarks sajtovi