Tesko pitanje, oba su odlicna, ali verovatno da bih uzeo omegu, samo iz jednog razloga, a to je sto nisam nikada video uzivo GS.
Tesko pitanje, oba su odlicna, ali verovatno da bih uzeo omegu, samo iz jednog razloga, a to je sto nisam nikada video uzivo GS.
Pošto se nešto mora odabrati, ja biram Omegu! Razlog je mnogo raširenija servisna mreža! Da GS servis postoji kod nas,izbor bi drugačiji,ovako- sorry nindža!
ovo bi mi bio jedan od tezih izbora u zivotu, Omega mi je omiljeni svajcarski brend a Seiko japanski. blagu prednost bih dao Seiko-u zbog toga sto je redak kod nas (a volim da budem sto originalniji) ali i dalje nisam siguran kako bih se odlucio kada bi mi neko rekao: "poklanjam ti jedan od ova dva sata ali mozes samo jedan da izaberes!"
tako da necu ni glasati
Meni je lepsa Omega,ali bi uvek pre uzeo GS jer su redji,ne znam da ga neko ima u BG,a Omege se vidjaju na svakom cosku.
A veliki plus po meni za GS je 36000 otkucaja,volim da vidim kad tako lepo kazaljka klizi i ne vidi se da prekida.
uh....omega....
Grand Seiko bi izabrao iz mnogo razloga a jedan od njih je i sto je ekskluzivniji od omege.da ne pocinjemo koji sat je tehnicki bolji jednostavno omega je postala masovna i svakodnevna a za te pare realno treba i malo ekskluzivnosti.volim omegu ali moj izbor je GS
Izabrao bih GS upravo zbog toga sto je redak u nasim krajevima i zbog 36000 takodje..
Oba sata su super i stvarno ne znam sta bih odlucio. Vladane, ako pitas za sebe onda GS, cini mi se da vec duze razmisljas o njemua i ako uzmes Omegu, GS ce ti ostati tiha patnja, a ako uzmes GS mozda, kasnije uzmes i Omegu (mozda ti uleti neka polovna). A i nekako je jace da kao gazda ovakvog sajta nosis GS (kod nas jedinstven). Jedino taj servis sto kaze Hadzi Dalibor.
Igor Bg
Realno mislim da ni kod Omege sa tim novim mehanizmom nije jednostavna situacija oko servisa, tj. da se mora slati negde van Srbije. A sad da li ce otici u Japan (GS) ili negde u Evropu, po meni je sve jedno... Mozda i gresim, ali cisto sumnjam da se ta Omega servisira kod nas?
Bookmarks sajtovi