GS. Ostavlja utisak mašine u svakom smislu te reči! AT ostavlja utisak fenseraja!
GS. Ostavlja utisak mašine u svakom smislu te reči! AT ostavlja utisak fenseraja!
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Meni iskreno duel ova dva modela izgleda kao ono Golf GTI vs Cooper S....većina atributa je na strani Golfa, ali ja bih uzeo Cooper.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Jes ovo na nivou subjektivnog utiska, ali pajpera ti, reci mi zasto AT smatras fenserajem? Da si rek´o PO, pa ajde, ali AT....
Mislim, onako me, bez veze, zanima zasto to mislis posto je ja ne percipiram tako...
vlajo je dao fino poredjenje, samo sto ja smatram Cooper fensi spravom pa makar isla kao metak i drzala put ko karting...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ma da, isto mislim da Omega nije fensi....a bre nekako je primereniji čoveku moje dobi, kad vidim onaj Seiko zamislim ga na nekom matorom Japancu koji jede suši sa gole gejše (u bre što imam prljavu maštu).
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
meni liče na duel Porsche 911 turbo VS Nisan GTR...
Da,da...Nissan je nesto brzi na Nordschleife, ali elfer je elfer
Evo me s WUS-a.... Beli GS is the way to go (mislim između crnog i belog). Primetio sam da mi se na "dresi" satovima UVEK vise svidja beli brojčanik....
Impresivne su obe masine i definitivno mislim da su razlike toliko minimalne da samo izgled (i mozda manja prisutnost GS-a u Evropi) mogu da donesu prevagu....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Da, da, bas tamo gde se švaba kleo u svoja vremena Neprimetan u Evropi, neprimetan skoro i na putu, a ponižava svu konkurenciju , i onu dvostruko skuplju... E to je GS...oću reći GTR
Pazi, 23 kamenčića, na dobrom si tragu skroz.... GTR je nešto brži, (ne smem da kažem tehnološki napredniji, ali više se uzda u kompjutere) ali elfer je ime. Medjutim, svaki klipan sa dovoljno para ima 911, pa nije ekskluzivan, GTR je , naoko, konfekcija ali bi se svaki ljubitelj automobila okrenuo za njim jer ih nema na svakom ćošku.... malčice nategnuta paralela, ali u osnovi OK
Kako čovek kaže na ovom snimku koji je objavljen juna prošle godine "Grand Seiko se nije prodavao van Japana do prošle godine"!
Što znači do 2010.-te i navodi još da je u potpunosti napravljen u Japanu, što je neprocenjivo, ako je istinito.
Mišić M.
Bookmarks sajtovi