Evo baš lepih fotografija pomenutog Seika.
http://home.watchprosite.com/?show=nblog.post&ti=644906
Evo baš lepih fotografija pomenutog Seika.
http://home.watchprosite.com/?show=nblog.post&ti=644906
Mišić M.
Da ovaj je prelep GS i fotografije su odlicne. Inace to nije tacno da se GS do 2010-te nije prodavao van Japana. Ne treba prihvatati sve kao tacno, sto neko navodi u svojoj video recenziji. U svakom slucaju prelep GS!
Inace sto se tice Vladanovog dvoumljenja ja ovde moram da kazem da je meni estetski lepsi GS. Omega oko koje bi se dvoumio i sigurno nju izabrao je Omega Hour Vision
Nisam video AT ili GS uzivo, ali Rolex Explorer jesam.(igrao se par sati s njim, stavljao na ruku i sl.) Nije me nicim impresionirao. Narukvicom pogotovo nije. Rekao bih da su oba takmaca u ovoj temi bolji izbor od njega. (e, sad, sve ovo uzmite s rezervom jer sam, realno nOOb, a nisam ni video Omegu i Seiko uzivo)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
A sta ti znas sta je Rolex ))))))))))))))))))
next year at this time I'll be a millionaire
Izadji na ulicu i videces da ga uglavnom voze "očajne domaćice", mamine i tatine ćere i fensi likovi kojima je stalo do izgleda i statusa, a ne do performansi i istorijske poveznice..... Ma s**em ja....sudim po izgledu i mestima gde ih srećem, ali ne poznajem vlasnike, pa je moguce da gresim.... Većini je sve jedno JCW ili običan One....nego što je tebi cooper fensi sprava
Sto je pogodio samo s Cooperom? Golf je fantastičan performer. Ide brzo, vozi se dobro, čak ima i specifičnu GTI istorijsku auru, tehnički je perfektan, jedino ga *be što je - Golf Sa kojim automobilom bi ti uporedio GS?Jes Vlajo dao dobro poredjenje, ali samo u paraleli AT sa Cooper-om.
Slagao sam. Setih se da sam video vladasovu AT na ski stazi letos. Sada sam još više ubeđen da bih pre nju ili GS nego Explorer.Nisam video AT ili GS uzivo, ali Rolex Explorer jesam.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
^ma slažem se da je cooper fensi, jer i ja uglavnom u njemu vidjam istu populaciju ko i ti, nego je moj problem što novije omege takodje vidjam na sličnim likovima, (čast uvaženim kolegama sa foruma) koji ih uglavnom nose jer su omegu videli na ruci onog špijuna što se vazda dva put predstavlja.
A GS bi poredio sa npr. Legend Hondom. Luksuz, al ne preteran, kvalitet na zavidnom nivou
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
GS je pre Lexus, ili bar Acura
U pravu ste da bi GS po luksuzu mogao biti Acura, Lexus, Infinity, ali zarad boljeg poredjenja po klasi je vlajo rekao Golf GTI, nasuprot Cooperu
Ma sta se ogradjujes. Znam da je vladas im´o Aquaterru, ali on je osvedočeni fenser Mislim, da li je neko video više fensi bicikl od Vladinog "vintidža"?!?!(čast uvaženim kolegama sa foruma)
Bookmarks sajtovi