Da li se zna,ima li razlike u ceni ova dva sata ?
Da li se zna,ima li razlike u ceni ova dva sata ?
GS oko 6600$,a AT oko 4300$ + pdv i carina pa onda ove cifre izađu u €!
Moj glas za AT. Sviđa mi se više izgled brojčanika - kako su napravljene crtice koje označavaju sate. Takođe mi se i kazaljke više sviđaju. Osim toga, kao što je već rečeno, GS mi liči na peticu
Naravno da nisam čitao ceo tekst na WUS, tek sam preleteo, a svakako se ne bih udubljivao u sve tehničke detalje 2 vrhunska mehanizma. Glasam za Omegu, jer Omega je Omega, a Seiko, samo Seiko, bio 5 , sarb ili grand, svi liče jedni na druge, naročito sarb i grand modeli.
Tesko da je milance seiko samo seiko, i da je GS samo obican seiko. Mnogo se pricalo na tu temu i konacan odgovor nikad nije nadjen, ali ne treba podcenjivati seiko posebno GS seriju.
Milanče,za ljude koji znaju samo za Seiko 5,da - u pravu si! Njima je svejedno jer ne vide i ne znaju razliku. Međutim,za raju koja je makar malo čitala o Seiku,zna da je razlika između 5-ce i GS-a svjetlosna godina!
Licni ukus treba da prevlada,neko je spomenuo da je GS isto sto i Seiko5,isto tako moze da se kaze da je omega isto sto kao swatch od $100.Seiko konglomerat i ima proizvode za svaciji ukus i dzep.
Sto se mene licno tice nijedan nebih kupio,AT je lep sat ali izgleda na ruci kao dinner plate jednostavno mi je preveliki,GS je ok ali nisam bas za automatic iz GS-a vise bih se odlucio za spring-drive.
Za one koj neznaju neka pogledaju seiko Credor Ichi ili spring drive Sonnerie.
Kengur,41.5mm ti je prevelik!?
Credor modeli koje si naveo nisu za običnu raju nego za ljude koji ne znaju šta će s parama!
Лично одабрао бих Гранд Сеико јер изузетно ценим њихово умеће у производњи сатова, ако сте мало читали онда знате колику пометњу су направили у индустрији сатова 80 тих година са кварцним механизмима, као и колико су опседнути прецизношћу механизама. ГС је врхунски сат по свим карактеристикама, а мени је битно шта имам на руци и баш ме брига дали ће неко да га примети или не. О укусима се не расправља, наравно и Омега је и леп и веома квалитетан сат али ГС је ретка зверка, попут планинског тигра. ево једног заиста лепог текста на тему Гранд Сеика као и о Сеику као произвођачу уопште.
Grand Seiko Hi-Beat SBGH005 Watch Review
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Bookmarks sajtovi