Serb Fali ovo probaj da klines na link ne znam da li ce da moze.
Sads sam snimio jos uvek sveze
Vocaroo | Voice message
Serb Fali ovo probaj da klines na link ne znam da li ce da moze.
Sads sam snimio jos uvek sveze
Vocaroo | Voice message
Poslednja ispravka: bezbi (2.11.2013. u 22:05)
Pukao mi feder na Unitasu pa bio kod Kostica nekoliko dana i to je sve uradjeno super i malopre ja uzeo sat, dosao u sobu i nekako seo u tisini nesto razlisljam i samo cujem u glavi tik tak tik tak...neki umirujuci ton. Trebao si mi videti osmeh na licu kad sam skontao sta ce cuje i kako sam pogledao sat. Ovo ti najozbiljnije pisem. Mogu tek zamisiti kakvo je zadovoljsto prisloniti tog Rolexa na uvo.
Razumemo se skroz istu stvar i ja radim, milina slusati rad mehanickog mehanizma
Glasao sam za GS - meni je ljepši,više detalja......pravi sex!!!
Da imam para za jedan od njih,ne bih kupio ni jedan - uzeo bih Colt 44 i GS kvarc!
@nickname
Sve si lepo objasnio, i sve je potpuno tačno.
Dalibore ne prestaješ da me iznenadjuješ sa komentarima.
I posle 4 godine te iznenađujem!?
Ma daj....
Glasao za Seiko... najveći razlozi su SD , materijal kućišta i narukvice, originalan i upečatljiv izgled .
Victorinox - real steel with mechanical soul
Možda zvuči banalno, ali činjenica da je rotirajući prsten otporan na grebanje za mene nije baš banalna. Nekako sam alergičan na iskrzane prstenove, čudi me da Seiko to jednostavno nije mogao da reši (koliko sam razumeo ima PVD na prstenu), imaš tool sat od xy eura i vodiš računa kao da si sa dres satom, malo bezveze....Inače moj glas za Rolex.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Najbolji je čelik ili aluminijum.
Keramika se neće izgrebati ali će pući pod udarom.
Bookmarks sajtovi