Submariner svakako.
96% Rolex-a po Srbiji su fake.
Submariner svakako.
96% Rolex-a po Srbiji su fake.
Ne bih uzeo sat bez datuma , GS.
Pa postoji i Submariner sa datumom, ali ga Vladan verovatno nije postavio jer bi u tom slucaju Rolex bio skuplji za nekih 800e. A i ovaj model vazi kod tvrdih Rolex kolekcionara za "originalni Submariner". U svakom slucaju mislim da vecini puno znaci datum na satu.
Ja ne volim datum na satu
Meni nije neophodan, nikad mi u kupovini sata to ne bi presudilo, detalj koji mi ne znaci puno. Naravno razumijem one kojima je to na satu neophodno
Meni je jako bitan faktor datum,i kad sam imao ovaj model mislim stariji samo zbog tog nedostatka sam ga vratio..
Nekako volim tu lupu )) kao i spijunku
next year at this time I'll be a millionaire
Meni nije losa ona lupa na Rolex-u zanimljiv detalj, nego sto se tice datuma, ja sam na Victorinox-u primijetio da sat ima datum tek kad mi je stigao, dok na Seiku volim sto ima dan i datum jer volim crvenu oznaku za nedelju
Kad smo se vec dotakli datuma, po meni nije lose kad ga sat ima, ali sigurno ne bih odustao od nekog modela samo zbog toga.
Sto ljudi sto cudi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ni jedan ni drugi...ako se to racuna u odgovor.
Kod prvog me odbija brend. Zaista nemam predrasude prema brendu, niti prema ljudima koji nose Rolex. Rolex ima svo moje postovanje kada je u pitanju kvalitet, kao i sva dodatna podrska kupcima, ali jednostavno, Rolex nije za mene. Isto kao sto ni mercedes nije auto za mene, iako ih smatram vrhom auto industrije.
Kod drugog me odbija mehanizam. Kapa dole "spring drajvu" , ali ne znam da li bih uzivao u njemu.
Ustvari, oba sata su vrhunska, sigurno da kupac nekog od njih ne bi pogresio koji god da izabere, ali nisu za mene.
Ja bih, licno, vise uzivao sa Omegom PO ili Seikom MM300 na ruci...
Dobro bre nisu ni za mene, al upotrebi maštu Uostalom i PO je za mene papren....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi