...heH , pa koga briga sto si pre neki dan usao u 78mu . Bitno je da se osecas ko mladic..................................sa hublotic
...heH , pa koga briga sto si pre neki dan usao u 78mu . Bitno je da se osecas ko mladic..................................sa hublotic
Victorinox - real steel with mechanical soul
Ali priznaces da je ovaj Braja i pored ovoliko teksta pregledniji, kud i kamo, od Seika.
U predhodnom postu sam poredio Seika flightmaster i Breitling Chronomat Evo, pa mi je oo bio reper.
Iskren da budem meni se kod vecine Seikovih modela ne dopada dizajn. Jedino mi se dopadaju njihovi diver-i.
takav je i odnos
next year at this time I'll be a millionaire
Submariner!
Miki, pa ja sam u prvom delu posta i mislio na ova dva spomenuta, i naveo primer dva modela sata kojima se ne uzima za zlo sto im ime modela pise na brojcaniku... To sto sam ja mislio, Vladan je "slikovito" objasnio
Definitivno Braja.
Bolje dizajniran, odlicnih dimenzija, daje dosta mogucnosti za promene narukvica kao i nosenje u razlicitim prilikama. Mehanizam i opsti kvalitet odlicna servisna mreza siroko dostupni delovi.
Sve su to mane seika, nace cesto i za obicne modele cesto nije lako kod nas.
Uloziti puno novca u Seko danas je bacena para, a Braja je odlicna investicija.
Da nemas loseg iskustva sa Seikom?
next year at this time I'll be a millionaire
Iskreno, slicno mi se jedino desavalo sa kupovinom auspuha za Yuga, lonac jedna dimenzija, a grna sira 2cm.
Ahaha... Mozes li, molim te, da podelis to svoje iskustvo sa nama?
Bookmarks sajtovi