Ni ja ne volim Braju, ne svidjaju mi se njihovi satovi ama bas ni jedan, pored svog kvaliteta koji ima. Ne svidja mi se ni cinjenica da svako danas nosi kopiju tog brenda, svi oceju da imaju na ruci bilo sta bitno je samo da pise Breitling. Sa druge strane volim Seiko i sve sto se tice Seika, nisam ljubitelj eskluzive, da neko zine kad vidi sta mi pise na satu.
Kad me neko pita kakav to sat nosis, ja samo kazem ma neki..cak i moji ukucani ne znaju da imam neke satove-prosto takav sam i sve o satovima cuvam samo za sebe. Sa te strane gledano, pre bi uzeo Seika jer privlaci manje paznje, izgledaju i daju mi upravo ono sto ja zelim, ali konkretno ovaj mi se ne svidja jer je pretrpan detaljima. E sad sto se tice servisa/zamena delova rizikovao bih, jer ako imam para za taj sat verovatno cu imati i nekad da ga posaljem u Japan.
Eh sad svi bas nose kopiju tog brenda ))). Nije bas..eh videh i ja kopije Seika....mala neka razlika dok se ne otvori...tako da sad posle ovog tvog posta pomišljam koliko njih nose kopije Seika a da i sami ne znaju .
next year at this time I'll be a millionaire
Dobro zmaje ti imas AAA.to se ne računa to je ko pravo.i Baki ima strašnu kopiju braje ne moze da provali.
Kazu da je najbolji dokaz uspeha nekog proizvoda kad pocnu da ga kopiraju, Sigurno Braja ima svojih promasaja ali chronomat sigurno nije jedan od njih. Pitanje sa pocetka ankete nije bilo seiko ili braja vec konkretni modeli.
I kada smo vec kod kopiranja, zar ovaj Seiko nije homage Chronomat evolution-a, koji ima malo duzu tradiciju?
Homage je samo zato sto ima slicnu koronu? Nisu iste mere, nemaju isti oblik kucista, datum na razlicitoj poziciji, seiko ima power reserve komplikaciju, i daleko bolji mehanizam, sirina lugova im nije ista...
Dajte ljudi, malo ozbiljnosti, citaju ovaj forum i clanovi koji tek treba nesto da nauce.
Da, dobro napisa...i mene je ova konstatacija zbunila, pomislio sam da sam nešto propustio
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Off pa isto kao i Stein isti kao onaj ali razlikan u svemu. ..
Ovo je forum samo da nema ničeg licnog...
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi