Submariner najbolji komentar
Submariner najbolji komentar
next year at this time I'll be a millionaire
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
i najbolji je po meni, sat bez konkurencije, ako izuzmemo datejust i milgauss, doduše to kažem ja koji ga ne posedujem ali sam ga držao u rukama i čitao o njemu
Moj skroman doprinos temi:
Izvinjavam se članu 23 jewels i njegovoj utopističkoj ideji da ova tema kao i mnoge druge slične, neće krenuti putem kojim je odavno krenula.
Takođe, ukoliko mogu, zamolio bih upravu da ne briše ovu poruku jer je ovo najkvalitetnijih 5 minuta i 3 sekunde u ovoj temi. Hvala
Poslednja ispravka: skydrummer (30.12.2013. u 22:12)
Ako uopste neko izdrzi do 86. posta, mozda nesto na kraju i nauci
Ja sam baš dosta naučio, jedino mislim da je mogao malo manje brašna ubaciti . Inače limunska korica je lep dodatak.
Haha carevi ste. ..bravo za drustvo i krofne. Ali bice jos duel satova pa cemo na kraju da kazemo ili kupiti neki od ovih duel satova. Kako jedan clan napisa u jednoj u tema koja je bila zapoceta ...ovo nece izaci na dobro tako sam mislio i za ovu temu. Daj Boze da neko odluči da kupi ovaj Seiko na sve opste zadovoljstvo
next year at this time I'll be a millionaire
Dragi posetioče,
ako kojim slučajem čitaš ovu poruku, nisi pratio temu od početka, i pritom imaš dilemu o tome da li kupiti Seiko Flightmaster SBDS001 ili Breitling Chronomat Evolution, ne čitaj dalje! Odgovor ćeš naći u ovoj poruci...
Umesto da gubiš vreme čitajući 80-ak postova, bolje pogledaj klip iz posta #87, a sebi kupi Rolex Submariner. Nadam se da će te novostečeno znanje sa klipa učiniti miljenikom porodice i društva, a sat te dugo služiti.
Pozdrav!
P.S. Nadam se da neko ne shvati ovo na uvredljiv način. Ovo je samo šala!
Bookmarks sajtovi