BRAVO,BRAVO!!! Uvek me zadivi kolicina rada i vremena potrebna za tvoje tekstove! Svaka cast! A i temu si,vala, uboo Za nas lenstine mnogo lepo kad neko nesto ovako servira da ne moras da se cimas po prostranstvima interneta
BRAVO,BRAVO!!! Uvek me zadivi kolicina rada i vremena potrebna za tvoje tekstove! Svaka cast! A i temu si,vala, uboo Za nas lenstine mnogo lepo kad neko nesto ovako servira da ne moras da se cimas po prostranstvima interneta
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Hvala svima, zadovoljstvo je moje !
kako kazu kolege sa anglo-saksonskog govornog podrucja, ja sam speechless ostao...ogromno ljudsko hvala za ovakav tekst!
sky, odavno si nas razmazio svojim tekstovima, ali ovim si prevazisao i samog sebe!
Verujem da ni sam g. Helmut Sinn ne zna ovoliko o svojim satovima, niti da bi mogao da pruzi bolje, konciznije i zanimljivije upakovanu sopstvenu biografiju sa istorijatom kompanije i ovakvim izborom prikazanih modela!
Najiskrenije zalim onaj ostatak WIS sveta koji zbog jezicke barijere nece biti u mogucnosti da ovaj tekst procita!
Hvala!!!
jole777 kaže:
Meni je posle ovog glupo da pisem bilo sta.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
PERFEKCIJA, čestitam Sky!!!
Hvala Sky na sjajnom tekstu! Sada mogu sve one koji me pitaju šta me toliko privlači ovom brendu da uputim na ovaj tekst. Sve će im biti jasno! Još jednom hvala i čestitam
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
No coment
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala na sjajnom tekstu.Bravo
Sve o Sinnu na jednom mestu sta vise covek da pozeli.Ave Sky
Hvala svima, drago mi je da ste uživali .
Bookmarks sajtovi