To se i on pitao kad god je počinjala Mikijeva radionica:Cemu ovo sluzi...? A, jos i ne radi...
To se i on pitao kad god je počinjala Mikijeva radionica:Cemu ovo sluzi...? A, jos i ne radi...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
pa, na to sam i mislio
Znam.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Pa baci se na istrazivanjeZivo me interesuje koje satove nosi njihov direktor Granda Sasa Popovic.
Uvek kad bacim pogled neki drugi sat nosi. -.-
Pretposttavljam da znam koji su.Samo cu da se nerviram ako budem trazio.
Ima dobar ukus inace,nema sta.
slazem se.ali ni od koga ne otima,tako da slobodno.
sto se tice tih poznatih licnosti jedino sam se razocarao bio u mihaela sumahera kada je iz omege otisao u ap.zasto mu je to trebalo,ne znam.ionako ima i previse para.
mada,najlepsu ambasadorku ima candino.
Skrnavljenje...
Na ovoj fotki se jasno vidi kako grebe sat peharom... No, no!
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Bookmarks sajtovi