Hvala na odgovoru! Originalna narukvica bi trebalo da stoji bez ikakvog lufta. Mislim da ću poručiti ovaj MiLTAT, a kad se zateknem negde gde budu imali narukvicu u radnji, zatražiću probu.
Hvala na odgovoru! Originalna narukvica bi trebalo da stoji bez ikakvog lufta. Mislim da ću poručiti ovaj MiLTAT, a kad se zateknem negde gde budu imali narukvicu u radnji, zatražiću probu.
Nema na čemu......nisam vala nešto ni pomogao.
Sasvim dovoljno da ne napravim neku glupost!
Pozdrav svima, novi sam član ovog sajta. Juče sam kupio Citizen AT9030-55L, pa ako ga neko još poseduje da mi kaže kakva su vam iskustva.
Pozdrav i dobro dosao na forum.
Nisam siguran da neko ima bas taj model, mada mozda se neko i javi. Za to vreme mozes i ti da nam napises svoja iskustva sa satom i kako si ti zadovoljan.
Obavezno postavi i slike sata kad budes mogao.
Poslednja ispravka: RUS (11.3.2015. u 15:23)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Lep sat, kako si zadovoljan radiocontrolled opcijom, šljaka li kao što bi trebalo i koliko vremena mu treba za usaglašavanje sa atomskim časovnikom?
Posle duže vremena, evo jedne kvalitetnije fotografije mog AT8030-00E. Iako su se predstavnici Citizena iz USA, Japana i Britanije, kao i zaposleni u Bomaru trudili da me ubede da čelična narukvica namenjena nekim drugim modelima iz AT serije ne može da se montira na moj sat, odlučio sam da rizikujem i kupio sam je na eBay. Rezultatom sam prezadovoljan:
Odlično mu leži. Jesi li je na kraju kupio na Ebay-u kao što si namjeravao i koliko te je koštala?
Da, na eBay sam kupio. Uzeo sam je od DutyFree Island, kod njih je bila najpovoljnija. 72€ je koštala, poštarina je besplatna, a paket je bio oslobođen carinskog pregleda tako da nisam platio ništa osim te nabavne cene. Interesantno je da je poručena u nedelju, a već u petak bila kod mene. Po informaciji koju sam od njih dobio trebalo je da stigne za dvadesetak dana u najboljem slučaju.
Bookmarks sajtovi