Sad gledam njegovu kutiju. Cena je bila 15.300 dinara / 179 evra.
Datum na garanciji januar 2016. godine.
Kaiš mu je trajao oko deset godina, ali je bio loš, neudoban i njegova narandžasta boja nije odgovara ciferu.
Onda sam kupio zamenski kožni kaiš koji je bio identične boje cifera, ali prekratak.
Sad je na ovom kaišu koji mu ne odgovara jer je sat težak i ”vuče” ga po svojoj volji po ruci.
Ali je sat lep, pa lep.
stara, dobra kineska poslovica:
svako jutro pojedi jednu zivu zabu i nista gore ti se nece desiti ceo dan...
Ja imam Citizen Nighthawk. Njega najradije nosim...
Nisam mu još našao ravnog po lepoti.
stara, dobra kineska poslovica:
svako jutro pojedi jednu zivu zabu i nista gore ti se nece desiti ceo dan...
Ni ja nisam neki ljubitelj Citizena, iako jako volim Japansku cena/kvalitet stvar. Ali zato zelim bilo sta sa Miyotom 9015.
Ovaj na primer deluje ok...mozda je za moj ukus malcice prenatrpan ali aj da kazemo da moze da prodje. Ali ostala vecina satova Citizen na Bomar sajtu ne privlaci paznju bar meni.
Samo eto nekako moje misljenje je da jhe Citizen nekad izbacivao lepse satove,nekako uklopljenije(brojcanik, kazaljke, narukvica....)...
Evo jedan primer primera Citizen aqualand prolsih generacija..menu su na primer prelepi modeli...
Kad je izgled u pitanju, teško da će ti neko pomoći oko izbora. S druge strane, kada su u pitanju mehanizmi koji su u satovima koji ti se sviđaju, ovde možeš dobiti veoma korisne informacije.
Poslednja ispravka: mezzano (4.4.2020. u 13:16)
Casio AW80-1AW | Seiko SNKS09K1 | Casio W800-H | Seiko SPC131P1
| Orient Ray II | Citizen BM7390-14E | Citizen NJ0100-11E | Casio MTP-1381L-7AVDF |
Onda da možda pogledaš neki polovan model po internetu, a da je u dobrom stanju?
Mišić M.
Bookmarks sajtovi