Cestitam, u zdravlju te sluzio.
Cestitam, u zdravlju te sluzio.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kada je odličan sat nema sirotinjskih slika. Čestitke na kupovini.
Cestitam,vrh je sat
Momci hvala na cestitkama.
Imam jedan sat koji je moj pokojni deda dobio '79, bio je nadlezan za nasipanje Novog Beograda, koji je u to vreme bio mocvara.
Sat nije na prodaju ili nesto slicno, nego sam hteo da podelim sa ljudima ovde koji vidim da vole satove svih oblika i velicina Inace dedu, tj caletovog oca nisam upoznao, jer je umro od raka pre mog rodjenja, a sat je rekao da daju njegovom prvom unuku...inace ima puno unuka a ja sam mu jedini unuk tako da je sat pripao meni Na njemu je gravirano ko pokalnja sat i nejgovo ime "DJ DAUTOVIC" - Djuro Dautovic. Znam da sat nema nikakvu finansijsku vrednost, ali ta mi je najmanje bitna....
P.S. Sat radi, u odlicnom je stanju, ima cak i "papire". Inace nisam uspeo naci nigde gde da postavim ove slike, pa ako admin moze neka prebaci negde.
Cestitam u zdravlju te sluzio.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Vise meseci sam pratio forum, da bi se na kraju i registrovao kao clan.
Ozbiljno mogu samo da pohvalim isti, gde se mogu videti iskustva clanova, ali i dobiti korisne informacije
o proizvodjacima, mehanizmima, modelima ...
Nisam sam se konsultovao sa clanovima oko modela, dovoljno je bilo pratiti teme i misljenja za odredjene modele.
Prvo sam lutao oko odluke sta kupiti, da bi vremenom verovatno kao i ostali bio ozbiljno zarazen i ukapirao da se odluka sa jednim satom nikako ne moze zavrsiti
Mada, nakon probe Citizena BJ 7010-59E, i naravno prateci teme oko ovog sata ipak kupio njega.
Stariji model, ali opet drugaciji od ostalih, a uzivo daje sasvim drugi utisak.
U svakom slucaju sve pohvale za forum.
vine
Dobro nam se pridružio.
Znaš već da je red da sada postaviš slike svog sata.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Vine dobro došao na forum. Čestitke na kupovini odličnog sata.
Bookmarks sajtovi