Jako lep sat! I dobro dosao!
Jako lep sat! I dobro dosao!
Hvala na dobrodoslici i cestitkama.
Prvi utisci o NightHawk-u su odlicni. Po mom skromnom misljenju veoma dobar odnos cena/kvalitet, plus naravno
sto mi se ovaj model najvise svideo. Malo masivniji i sat i narukvica, ali lepo lezi na ruci ...
Za ovih 6 dana, ni sekunda odstupanja.
vine,cestitam,odlican sat,dobrodosao.
Čestitam, u zdravlju da ga nosiš!
Citizen nighthawk sada vec poprima legendarne razmere po prodaji.Radim u prodavnici satova na St. Thomasu kada je sezona mogu reci da je to mesto gde su veoma povoljni satovi a i izbor je neverovatan.Vec par sezona radim tamo prodao sam nebrojan broj satova ponajvise citizen dosta satova sam donosio i prodavao prijateljima a i ljudima koji su bili zainteresovani za kupovinu dobrih satova koji se ne mogu naci kod nas. [Izbrisana reklama] Naravno i tu sam da pomognem i odgovorim na pitanje svima kojima treba pomoc ili savet oko citizen satva.
Poslednja ispravka: Neša (16.6.2014. u 20:43)
Nema šta, Nighthawk je brend za sebe, skoro kao i G-Shock.
Mada moram da kažem da je ovaj sivi model na drugoj slici poprilično ružan, čak toliko da sam pomislio da je neka kopija u pitanju.
Kako smo svi razliciti
meni ovaj drugi
Ukusi su razliciti i meni je drugi vise elegantniji ali je i dalje sportski.
Evo i novih modela
AT4110-55E
AT4117-56H
Pitanje je hoce li dostici popularnost starijih modela ali lepo je videti ih sa safirnim kristalom i sa radio kontolisanim vremenom ovi se modeli prave samo za americko trziste i cena im je nesto ispod 400 $ sto nije lose.
. ...ni meni se sve kasnije varijacije na temu Nighthawk ne dopadaju. Možda zato što je ta prva serija ostavila na mene baš jak utisak originalnosti.
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi