Jel se isplati kupovati novi nighthawk sada u 2019?
Koliko znam već nekoliko godina se ne proizvode verzije za evropu/aziju ili grešim? Videh bas sad jedan nov na KP pa se razmišljam.
Jel se isplati kupovati novi nighthawk sada u 2019?
Koliko znam već nekoliko godina se ne proizvode verzije za evropu/aziju ili grešim? Videh bas sad jedan nov na KP pa se razmišljam.
Sat za sva vremena,isplati se uvek,pa cak i po toj ceni od 250 evra,ako se ne varam.
Imao sam taj sat i top kvalitet za taj novac,pa cak i u visem rangu moze da se takmici.
Inace,prodaje ga moj prijatelj iz Pozarevca,ako jos uvek stoji taj oglas i osoba je od poverenja.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Da li neko zna do kad se proizvodio ovaj model.
Brine me ako je sat recimo u radnji stojao 7 godina, da li je radio ili je nekako zapecacen pre kupovine. Pitam zbog solarne baterije.
Hvala unapred
Koliko se sećam (neka me neko ispravi ako grešim), Citizen za Eco Drive modele ne koristi klasičnu bateriju, već neku vrstu kapacitatora. Internet pretraga kaže da je oznaka modela Panasonic MT920 295-5600
Čak i kada baterija dođe do kraja radnog veka, cena joj nije preterana, oko 20$
https://www.ebay.com/p/Genuine-Citiz...awk/1728855602
Pozdrav svima!
Nov sam na forumu.
U planu mi je kupovina Nighthawka preko Sense-a.
Odlučio sam se za model sa gumenom narukvicom. BJ7010-09E.
Ono što me zanima je, da li mogu na njega da stavim originalnu Citizen kožnu narukvicu (23 mm širine)?
Zanima me isto da li bi ova kožna narukvica mogla da ide kao zamenska na model sa metalnom narukvicom 59E?
Hvala na odgovorima.
Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока
Pozdrav, vec nekoliko godina imam AS2031-06WP varijantu, radio controlled, saphire. Ja sam odusevljen satom. Medjutim kod nas nikad nije uspeo da se sinhronizuje. Ja mislio da je to zbog daljine i sve veceg zagadjenja signala. Ali prosle godine odem u Nemacku i na 100km od tornja nece da se sinhronizuje. Jel pokvaren? Jel fake? Sta li je sad?
Pozdrav, da li ima negde u srbiji da se kupi jedna od novijih verzija ovog sata, znam da još uvek ima u sense da se kupi stara verzija na gumi ili koži.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Ja video u Bomaru.
Omega rules !!!
Promenada u Novom Sadu
Omega rules !!!
Bookmarks sajtovi