Hvala na odgovorima, ako mu je cena kao ova na sajtu malo je skuplji u Bomaru nego u Sense ali mislim da cu ga uzeti kod njih jer ipak treba voditi racuna i o garanciji.
Hvala na odgovorima, ako mu je cena kao ova na sajtu malo je skuplji u Bomaru nego u Sense ali mislim da cu ga uzeti kod njih jer ipak treba voditi racuna i o garanciji.
I u Sense dobijaš 2 godine garancije, al sam ga ja kupio u Bomaru jer je ovlašćeni distributer...moja neka logika opet.
Još jedno pitanje u vezi sa satom, da li i kod ostalih vlasnika ovog sata pilotski prsten pri okretanju, i pomeranju sata levo desno malo seta? Da pojasnim, primetio sam, pošto sam metalnu narukvicu zamenio kožnom jer je zimi prijatnija za nošenjem da pri pomeranju, da ne kazem drmusanju sata, nesto cakce (naravno ne sekundara, vec kao da nesto u njemu lupka), i kad sam se zagledao u sat primetio sam da se prsten za pola mm pomeri ka toj strani na koju sat okrenem, kao da nije u potpunosti fiksiran, zategnut, vec ima malo lufta...to nije naravno nista da sad prsten spadne, ili se pomeri pola centimetra da se moze lako uociti. A takodje pri okretanju kad se okrece u jednu stranu, prsten se malo izdigne,a kad ga okrecem na suprotnu stranu, malo se spusti, kao da ima lufta, klizi po pola mm... pri normalnom nosenju i okretanju se ne primecuje, vec kad se malo bolje zagleda u sat....
Izvinjavam se clanovima ako sam dosadan, al ne volim da nov sat ima neki defekt ili slicno, pa me zanimaju vasa iskustva?
to što se prsten malo pomera prilikom rukovanja sa njim je po meni normalno,ipak je to deo plastike koja klizi po drugoj plastici,i nemislim da je to problem.Međutim nebi trebao prilikom nošenja sata da se prsten sam pomera,sem možda kod nekog potresa.Pa čak i ako je tako nemislim da je to neki problem za koji bi trebalo da brineš.pozdrav
"tko leti vrijedi,tko neleti ne vrijedi"
Hvala, pozdrav
Pozdrav svima,interesuje me kakvo staklo ima Night Hawk BJ7010-59E,i da li je sense sajt proverena opcija za narucivanje?!Pozdrav svima
Staklo-Hardlex
Sense sajt-proveren od više članova.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
^^^ Zar nije Hardlex vrsta stakla koje koristi samo ona druga japanska kompanija?
Additional Information
Model BJ7010-59E Name Citizen Promaster Men's Eco-Drive Nighthawk Pilot Watch BJ7010-59E Brand Citizen Movement Eco-drive Glass type Hardlex crystal Gender Male Type Pilot watch Features Date Condition New Water resistance 200 meters (20bar) Shipping International shipping by Fedex, UPS, EMS and registered Mail Authenticity All watches sold by Skywatches.com.sg are guaranteed to be 100% Authentic genuine and brand new.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala na odgovoru,zbunio sam se zato sto sam video negde da pise da ima mineralno staklo a safirno je bolje,inace ovaj Nighthawk je dobro zasticen od grebanja itd..?!POzdrav
Bookmarks sajtovi