@tiha, dobri satovi ali mi je nocni soko ipak lepsi.
@Rus_PA, razmisljao sam i o nebeskom sokolu ovom konkretno LINK, ali mi je nekako mnogo zakoplikovan sa 4 ova mala "brojcanika" i dva display-a. Ne sumnjam da je puno bolji sat i da nudi vise, ali meni ne treba niti hronograf, niti radio kontrola, nece mi biti smak svet ako mi sat kasni par desetina sekundi mesecno. Lepo je imati te opcije ali mi nije neophodno.
Na tom sajtu Y0005-50E kosta 370$ + postarina i carina(ako se plati, dugar preko tog sajta nije platio, imao srece) tako da izadje malo skuplje od od nocnog skola u crnoj varianti da se kupi ovde u Srbiji.
I dalje mi je to opcija, ali mi se sat kao sat i ne dopada nesto specijalno. Masina je naspram nighthawk-a, ali mene estecki nezadovoljava. Mozda uzivo bolje izgleda?!
EDIT: doduse ova kombinacija bolja mi se svidja, ono narandzasto mi se nikako ne svidja.
Poslednja ispravka: nesazemunac (17.3.2013. u 5:05)
Danas svratio u bomar, nemaju nighthawk, navodno su na carini i stizu do petka, radnica nije znaja koji tacno modeli. Ali tu je bio skyhawk, fantazija .)
A rekose li ti u Bomaru po kojoj ceni ce sada biti nighthawk ? Ja ne mogu da verujem koliko se kupuje taj sat. Gde god na interentu mu je bila cena ispod 220 USD rasprodat je!. Pa se razmisljam da dodam jos malo para i pravac u Bomar, a ja sam bio pre neki dan meni su rekli da nemaju i ne znaju kad ce dobijati... I nadam se da ce dobiti verziju bj7010-59e nisu je odavno imali...
Poslednja ispravka: doberman (20.3.2013. u 20:50)
Ne, zaposlena je bila bas kompetentna i lepo mi objasnila skyhawk ali nije znala koji modeli nighthawka stizu i po kojoj ceni. Video sam da winwin prodaje citizen satove, nije povoljniji od drugih ali moze da se kupi na rate
Mene zanima gde kog nas kupit BJ7019-54E?
mislis na win win sto prodaju racunare ?
Da, Win Win prodaje satove, pored sve one kompjuterske opreme.
Stigao Nighthawk u BOMAR ali po ceni od 30 400 Din.Sa eco bonusom. Ocigledno mu je potraznja nafurala cenu... Ima li neko informaciju koliko je cu chrono ? Bice na kraju sense shop obici
Bookmarks sajtovi