Koji Nighthawk? U sense je BJ7010-59E NIGHTHAWK 26,392din a BJ7019-54E NIGHTHAWK je 29, 592din. Sta je "cu chrono"?
Koji Nighthawk? U sense je BJ7010-59E NIGHTHAWK 26,392din a BJ7019-54E NIGHTHAWK je 29, 592din. Sta je "cu chrono"?
Ja bih uzeo 59E jer vec imam crni sat, a ti im ponudi jos nizu cenu. Ne znam sta je cu chrono.
vezba stvara majstora
Mozda je covek mislio na Chrono24
Poslednja ispravka: nesazemunac (22.3.2013. u 13:23)
Lepo, ako SENSE ceni sat 26000 dinara a ti im posalji mail: ZA OVAJ SAT MOGU DA PLATIM 23500 DINARA AKO VAM ODGOVARA POSALJITE NA OVU ADRESU.............
Ja sam tako kupio sat sa cenom koja je bila niza nego na akciji, imas pod temom
Seiko SRP157
vezba stvara majstora
Opa bato, super! Nisam znao da prodavnici mozes da "nudis cenu" Kako si ih kontaktirao? Isao na kontakt pa tako napisao poruku? Ili si isao kroz proceduru kupovine zeljenog sata pa tamo napisao poruku u polju za napomenu pri kupovini?
Preko KONTAKT forme.
vezba stvara majstora
Mozda si samo imao srece u smislu da im je ostalo par komada pa im je bilo u interesu da prodaju itd. Ono sto znam je da cu i ja da probam
Hvala ti na sugestiji, videcemo sta ce da ispadne.
P.S. Kakav je tvoj utisak o crnoj PVD narukvici?
Meni je to sve OK. Kao sto sam negde napisao, uzivacu u svom izboru sata, sve se grebe i celicne i PVD, sve ima svoju draz i novo i polovno. Koji god sat da kupis bices ushicen neko vreme (duze ili krace), tragaces za novim a stari ces mozda prodati a mozda ne...uglavnom meni PVD ok...
vezba stvara majstora
Nisu u mogucnosti da sat ponude po nizoj ceni.
Bookmarks sajtovi