Zato sto se lako grebe ili je to bilo u slucaju sata koji sam ja nosio,jako je bio izgreban,tome doprinosi i mala izbocenost stakla,samim tim i lakse podleze ostecenjima.
Zato sto se lako grebe ili je to bilo u slucaju sata koji sam ja nosio,jako je bio izgreban,tome doprinosi i mala izbocenost stakla,samim tim i lakse podleze ostecenjima.
Ja sam ocekivao da ce da bude predstavljen i novi Skyhawk, ali nista od toga.
Mislim da je problem sto smo mi navikli na stare modele. Meni licno su sinonim za Citizen postali Skyhawk i Nighthawk modeli. Tako da mi se verovatno nece narocito svideti novi model kad se bude pojavio.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pogodi ti sustinu.
Izgleda da su pokusali da naprave Chrono diver, a stari model je svima bio privlacan sto nije bio ni jedno od ta dva.
Uuuu,grdni su mašala(cirrus izgleda kao da su se djeca igračla s dizajnom)!
Jedino perpetual ima normalan izgled za svoju namjenu i donekle satellite!
Slazem se za satelite ne svidja mi se ova zelena boja na njemu, a perpetual je skoro isti kao i vec postojeci model samo uradjen u roze zlatu
Ovaj plavi kida.
Pored ovog modela sam shvatila da mi se baš dopadaju crveni detalji na satovima. Ali na ovom satu svakako ne bih mogla za 1 sec da očitam vreme. Toliko detalja je po mom ukusu too much. Sviđa mi se pakovanje i fijočica sa naorači. Super fora!
Bookmarks sajtovi