pozdrav kupio sam citizen promaster neispravan urar ga je popravia i ostao pri tom zacudjen vidjevsi da je stoj eta . koliko ja znam u njima su bili myota. zna li iko ista o tom podatku hvala
pozdrav kupio sam citizen promaster neispravan urar ga je popravia i ostao pri tom zacudjen vidjevsi da je stoj eta . koliko ja znam u njima su bili myota. zna li iko ista o tom podatku hvala
Pogledaj koji je mehanizam, njegov prečnik i prečnik kućišta sata, najverovatnije je bivši vlasnik ugradio Etin mehanizam.
Hteo sam i ja to par puta da uradim!
kaze urar da je to original ugradnja nikad otvaran imao je kvar na datumu i danu sad je ok .
mogu sliku sata ali bi za mašinu morao nosit uraru da ga otvori inace nemam ga sa cime rastavit . svakako cu ga slikati
Časovničar tu sigurno greši... Ili da je eta u njemu ili da nikad nije otvaran pa naknadno ugrađivana... Fabrički tako nešto ne postoji... Evo ubih tražeći po netu i ništa... Mislim da je to samo po sebi malo apsurdno, kao kad bi ste našli Certinu sa Miyota mehanizmom...
Slike molim! I sata,a ako je ikako moguće i mehanizma!
Elem,potpisujem ovo što je Don_Krstic napisao!
Najozbiljnije i sve što izbacuje su samo poređenja razna Miyote i Ete... Pa pazi kolika bi to antireklama bila za Miyota mehanizme kad bi Citizen ubacio Eta mehanizam u svoj sat...
Bookmarks sajtovi