dobro, jesi li autor teme i vlasnik sata pogledao uputstva istog ?
@tolarbo
Ma jasno mi je sta kazes,samo mislim da on prepozna gde je kada stelujes vreme,jer meni pokaze uvek na repetitor u Evropi,a ne neki drugi.Zato mi nije jasno koji prikaze u Kini,kada krene da prima signal.Gledao sam test na netu nekog Amera i kad je krenulo stelovanje pokazao je na repetitor u USA.Kontam da prikazije onaj koji mu je najblizi ili oni imaju neku identifikaciju sami po sebi,u zavisnosti od mesta.
Moram da nadjem nekog Kineza na yuotube-u,da vidim sta se desava.
@panonski
Ne znam sta je covek uradio...Dobio je uputstva od nas sta mu je ciniti,a na netu je sve odlicno prikazano.Valjda je uspeo.Javice se ...
čovjek je naprosto izgubljen u vremenu
evo uhvatih malo vremena da se javim,sat je odradio update par puta sam probao i sve je bilo ok,signal je bio na H i M trajalo je nekih 2-3min i napiše ok...ostalo sam posložio koliko sam stigao još se moram poigrat sa satom..budem napravio par fotki pa ču stavit na forum,jedino što me iznenadilo da je toliko lagan da se uopće ne osjeti na ruci(titanium)..hvala svima na pomoći..
Super.
Ja sam hteo celik,volim da osetim tezinu sata na ruci.
Postoje 6 radio transmitera, jedan u USA, 1 u Kini, 2 u Japanu i 2 u Evropi (jedan u Nemackoj i jedan u UK).
Sve frekvencije su razlicite, a prvobitno su pravili satove koji su mogli da primaju signal samo sa jednog radio transmitera, a sada se prave multi band satovi koji kada su u dometu signala mogu da se sinhronizuju sa svim transmiterima.
Moj G-Shock je pravljen za EU trziste i moze da uhvati signal i iz Nemacke i iz UK.
ali još niko da spomene da na satu postoji opcija biranja vremena tj. vremenske zone ?
Pa mi smo na +1 od Londona
Bookmarks sajtovi