Mada je na WATCHSHOP web strani navedeno:
We are official stockists for all of our brands
We offer a PRICE MATCH service against ALL authorised UK retailers. Submit your price match request through the relevant product page on our website and a member of the price matching team will be in touch before our daily cutoff.
Read more at Why Buy a Watch from Watch Shop?
Na Citizenovoj listi zvaničnih retailera za UK se ne može naći Watchshop.
Najlakše ćeš proveriti ako ih direktno kontaktiraš i postaviš precizno pitanje, da li sat prati potpisana i ožigosana međunarodna garancija.
Watch Shop Support
Za Dutyfreeislandshop važi jednako kao i za Amazon, Jomashop i Long Island Watches. Garanicja da - ali neoverena i nepodpisana.
Oba dodatna modela, koje si navela su ok. Više-manje stavar ukusa. U jučerašnjem postu sam napisao prednosti nekih modela. Ja bih imao malo zadržke kod Citizen CA0295-58E Promaster Eco-Drive Nighthawk Chrono Stealth Black Watch | Dutyfreeislandshop.com. Kućište i narukvica su matirani odnosno prekriveni pvd premazom, što nekima ulepšava sat ali prilikom svakodnevnog nošenja posle određenog vremena i usled fizičkih jačih kontakta sa ostalim predmetima, može doći do ljuštenja prevlake i onda to stvarno ne izgleda baš najlepše.
Pošto si navela, da ti se ne žuri i da imaš još 1,5 mesec na razpolaganju, postoji još jedna i po meni najsigurnija opcija.
Modele satova, koji su ti se najviše svideli pošalješ na slowatch@slowatch.si,
Oni će kod dobavljača Citizen Europe proveriti, da li su još dostupni (za BJ7010 nisam optimist) i onda ih uz 30 % avans mogu poručiti. Tu bi se maksimalno zaštitila, što se tiče garancije. Osim toga, Slowatch svakog 13. u mesecu, daje 13 % popusta na svu ponudu ako ime se donese bilo kakav stari sat, bez obzira, da li radi ili ne. Pravilo je, da se popust daje na modele, koje imaju na zalihama i obično ne važi za specijalne naručbe ali mislim, da bi se dalo dogovoriti. Predlažem, da ako uzmeš u obzir opciju preko Slowatcha, to uradiš što pre, jer čekanje na poručeni sat može potrjati i do dva meseca.
Da, ovaj Casio je sasvim ok sat za razred u koji spada ali to je jako daleko od modela, koji te zanimaju. Ovde problema sa baterijom neće biti, posle dugog niza godina (preko 7 godina) može doći do potrebe, da se zameni akumulator, koje se puni putem prirodne ili umetne svetlosti. Cena tog akumulatore je nešto oko 30 € i taj trošak ne predstavlja neko preveliko opterećenje.
Bookmarks sajtovi